24.5 C
Volos
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024

Ο Ράιαν Ρέινολντς και η Μπλέικ Λάιβλι δώρισαν 1 εκατ. δολάρια για τους πληγέντες των τυφώνων «Milton» και «Helen»

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λάκης Γαβαλάς: «Η πολιτική ορθότητα δεν θα με κάνει να κλείσω το στόμα μου»

«Ο Φώτης Σεργουλόπουλος έχει κάνει gay προγράμματα, έχει ντυθεί...

CIA: Αντιμέτωπη με το δικό της #MeToo – Καταδικάστηκε κατά συρροή βιαστής

Μια υπηρεσία κατασκοπείας που φημίζεται για την εχεμύθειά της,...

Νάντια Μπουλέ: «Είμαι 40 και δουλεύω από τα 11»

«Πραγματικά έρχεται η νέα γενιά και καταλαβαίνεις ότι πια...

Να βοηθήσουν με όποιον τρόπο μπορούν, αποφάσισαν ο Ράιαν Ρέινολντς και η σύζυγός του Μπλέικ Λάιβλι προσφέροντας 1 εκατ. δολάρια στους ανθρώπους που επλήγησαν από τους τυφώνες «Milton» και «Helen» που σάρωσαν τον τελευταίο 1 μήνα την Καλιφόρνια.

Η γενναιόδωρη συνεισφορά του Ράιαν Ρέινολντς και της Μπλέικ Λάιβλι θα καλύψει βασικές ανάγκες των πληγέντων όπως νερό, έτοιμα γεύματα και προμήθειες για τις περιοχές που έχουν υποστεί τις μεγαλύτερες ζημιές.

Η 37χρονη πρωταγωνίστρια του «It Ends With Us» και ο 47χρονος ήρωας «Deadpool» ακολούθησαν το «φωτεινό» παράδειγμα της φίλης τους, Τέιλορ Σουίφτ, η οποία δώρισε 5 εκατομμύρια δολάρια για τον ιερό σκοπό την Τετάρτη (09.10.2024).

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το λαμπερό ζευγάρι ασχολείται με τις φιλανθρωπίες. Το 2020, είχαν δωρίσει 500.000 δολάρια για την στήριξη αστέγων.

«Ευχαριστούμε τη Μπλέικ Λάιβλι και τον Ράιαν Ρέινολντς για τη δωρεά τους ύψους 1 εκατομμυρίου στο ταμείο μας για την ανακούφιση των θυμάτων των τυφώνων ”Helen” και ”Milton”. Η μακροχρόνια υποστήριξή τους προς τη Feeding America μας έχει βοηθήσει να ανταποκριθούμε πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από καταστροφές», έγραψε ο οργανισμός στον λογαριασμό του στο Instagram σήμερα (11.10.2024).

«Είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες στην Τέιλορ Σουίφτ για τη γενναιόδωρη προσφορά των 5 εκατομμυρίων για τα θύματα των τυφώνων ”Helen” και Μίλτον. Αυτή η συνεισφορά θα βοηθήσει τις κοινότητες να ανασυγκροτηθούν, να ανακάμψουν και να παρασχεθούν βασικά είδη διατροφής, καθαρό νερό και εφόδια στους ανθρώπους που επλήγησαν από αυτές τις καταστροφικές καταιγίδες,» ανέφερε η ανακοίνωση της οργάνωσης για την Τέιλορ Σουίφτ.

Ο τυφώνας «Milton» που «τσάκισε» τη Φλόριντα ήρθε στην πολιτεία μόλις 15 μέρες μετά την καταστροφική επέλαση του τυφώνα «Helen» στην ίδια περιοχή. 

Από το φονικό πέρασμά του, δυστυχώς 17 άνθρωποι σκοτώθηκαν, πάνω από 3 εκατ. νοικοκυριά έμειναν χωρίς ρεύμα, και πολλά κτίρια διαλύθηκαν, κάνοντας την κυβέρνηση του Τζο Μπάιντεν να πάρει μέτρα για να βοηθήσει τους πληγέντες.



Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ