30.7 C
Volos
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024

Η Θέλξη για το διαζύγιο από τον Παύλο Γιαβή: «Δεν ήθελα να χωρίσω και να διαλυθεί η οικογένεια μου»

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η τραγουδίστρια Θέλξη μίλησε για όλους και για όλα στην Φαίη Σκορδά. Έκανε τον απολογισμό των τελευταίων χρόνων και αναφέρθηκε στο διαζύγιο που πήρε, μετά από 10 χρόνια γάμου.

Η Θέλξη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Buongiorno» του Mega και μίλησε μεταξύ άλλων στην Φαίη Σκορδά, για το διαζύγιο από τον επιχειρηματία Παύλο Γιαβή μετά από δέκα χρόνια γάμου, τονίζοντας πως ιδανικά δεν θα ήθελε να χωρίσει.

«Κάνω restart στην καριέρα, στη ζωή, σε όλα. 8 xρόνια «Κωσταλέξι», 8 χρόνια κλεισμένη μέσα στο σπίτι με τα παιδιά μου. Μόνο αυτό, τίποτα άλλο. Το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ. Αν γύριζα το χρόνο πίσω, το ίδιο θα έκανα. Η κάθε στιγμή μοναδική. Έλεγα αν με ξεχάσουν επειδή έγινα μάνα δεν πειράζει, ας με ξεχάσουν. Ξεχνιέμαι;» ανέφερε αρχικά η Θέλξη.

«Το διαζύγιο βγήκε μετά από 10 χρόνια γάμου, αλλά ο χωρισμός ήταν νωρίτερα. Ποτέ δεν βγαίνει αμέσως ένας χωρισμός. Δεν θεώρησα ότι είμασταν ένα από τα ζευγάρια που έπρεπε να βγάλουμε ανακοίνωση. Δεν θεώρησα ότι υπάρχει λόγος. Το πιο σημαντικό για εμένα ήταν ότι τελείωσε όλο αυτό ανώδυνα για τα παιδιά και από εκεί η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις.

Δεν θέλω σε καμιά περίπτωση να μεταδώσω το μήνυμα ότι είναι χαρά να χωρίζεις. Καλό είναι να μη χωρίζουν τα ζευγάρια. Καλό είναι τα παιδιά να μεγαλώνουν με τους δύο γονείς. Ο χωρισμός πρέπει να είναι η έσχατη λύση. Μπορεί μετά να σε κάνει και καλύτερο γονιό. Ίσως τώρα έχουν περισσότερο χρόνο με τον μπαμπά τους και αυτό τους κάνει καλό».

Η Θέλξη συμπλήρωσε: «Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να χωρίσω, δεν ήθελα να διαλυθεί η οικογένεια μου. Ήθελα να έχω μια μεγάλη ευτυχισμένη οικογένεια. Δυστυχώς συμβαίνουν και αυτά και μετά καλείσαι να τα αντιμετωπίσεις και είσαι δυνατή. Είχε μία συναισθηματική φόρτιση όλο αυτό».

Για την μητρότητα ανέφερε: «Από μικρό κοριτσάκι ονειρευόμουν τη μητρότητα, τα παιδιά. Θα μπορούσα να έχω άλλα 2 – 3. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να χωρίσω, να διαλυθεί η οικογένεια. Ήθελα να έχω μια μεγάλη, ευτυχισμένη οικογένεια. Δυστυχώς συμβαίνουν και αυτά και καλούμαστε να προχωρήσουμε».

Η ίδια, συγκινημένη, μίλησε και για την απώλεια του πατέρα της, αλλά και την γνωριμία της με τη Φαίη Σκορδά. «Προσπαθούσα να σκεφτώ τι με έκανε χαρούμενη και γύρισα στα χρόνια που τραγουδούσα και έβγαινα στην πίστα και κατέθετα την ψυχή μου και είπα ότι όταν περάσει όλο αυτό, εγώ θα ξανατραγουδήσω. Τώρα είναι η δουλειά μου, πρέπει να το κάνω, πρέπει να είμαι παραγωγική, ενεργή. Αλλάζουν οι συνθήκες που θα δουλέψω από εδώ και πέρα».

To άρθρο Η Θέλξη για το διαζύγιο από τον Παύλο Γιαβή: «Δεν ήθελα να χωρίσω και να διαλυθεί η οικογένεια μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ