30.7 C
Volos
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024

Γιώργος Πατούλης: Βραδινή έξοδος με την Νάνσυ Κοιλού – «Πριν γεννηθεί ένα παιδί πρέπει να υπάρχει ένας γάμος»

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αλ Πατσίνο: «Είναι ευλογία το να έχεις παιδιά»

Ο Αλ Πατσίνο έχει αφήσει ανεξίτηλη τη σφραγίδα του...

Λάρισα: Τον κυνηγούσε με τσιμεντόλιθο στο χέρι στο κέντρο της πόλης

Άγριο σκηνικό εκτυλίχθηκε μπροστά στα έκπληκτα μάτια περαστικών χθες,...

Ο Γιώργος Πατούλης και η Νάνσυ Κοιλού περιμένουν παιδί με τον άλλοτε περιφερειάρχη Αττικής, να αποκαλύπτει ότι σύντομα θα παντρευτούν. Ο γάμος του αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα, μέσα στις επόμενες μέρες.

Γιώργος Πατούλης και Νάνσυ Κοιλού, ετοιμάζονται να γίνουν γονείς και σκέφτονται όπως φαίνεται τον γάμο τους. Ο άλλοτε Περιφερειάρχης Αττικής μίλησε μπροστά στις κάμερες και απάντησε σε σχετικές ερωτήσεις, για τη σχέση του, με την κατά 30 χρόνια μικρότερη ηλικιακά σύντροφό του.

Ο Γιώργος Πατούλης βρέθηκε την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου του 2024, στο 19ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ. στον Δήμο Μάνδρας και εκεί οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν αν ισχύει ότι πρόκειται να παντρευτεί την Νάνσυ Κοιλού, με τον ίδιο να το επιβεβαιώνει και επίσημα.

«Βεβαίως συνοδεύομαι από τη σύντροφό μου. Και εκείνη παρακολουθεί τα θέματα της αυτοδιοίκησης και ως επιστήμονας και ως άνθρωπος που την ενδιαφέρει αυτό. Πριν γεννηθεί ένα παιδί πρέπει να υπάρχει για εμάς ένας γάμος και προφανώς θα υπάρξει και εννοείται θρησκευτικός. Θα τα ανακοινώσουμε όλα σύντομα» αποκάλυψε ο Γιώργος Πατούλης μπροστά στις κάμερες.

Νάνσυ Κοίλου και Γιώργος Πατούλης ήταν για χρόνια συνεργάτες και πλέον ένα ευτυχισμένο ζευγάρι. Η κατά 30 χρόνια μικρότερη ηλικιακά, σύντροφος του άλλοτε Περιφερειάρχη Αττικής, είχε εργαστεί ως φωτομοντέλο, ασχολήθηκε με τα κοινά αλλά και τις επιχειρήσεις.

Έπιασε δουλειά την περασμένη δεκαετία στο πλευρό του κυρίου Πατούλη στη γραμματεία της Περιφέρειας, όσο εκείνος ήταν περιφερειάρχης. Η νεαρή γυναίκα, τον είχε συνοδέψει σε ορισμένες επισκέψεις που έκανε ως Περιφερειάρχης, με την ίδια να περπατάει πίσω του και να ρίχνει «κρυφές» ματιές σε οπερατέρ και φωτογράφους που εστίαζαν στον Γιώργο Πατούλη.

Το ζευγάρι φρόντισε από την πρώτη στιγμή να κρατήσει χαμηλούς τόνους και τη σχέση του, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

To άρθρο Γιώργος Πατούλης: Βραδινή έξοδος με την Νάνσυ Κοιλού – «Πριν γεννηθεί ένα παιδί πρέπει να υπάρχει ένας γάμος» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ