30.7 C
Volos
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Επίπληξη και… πορτοκαλί κάρτα Νίκου Παππά στον Πέτρο Παππά

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αλ Πατσίνο: «Είναι ευλογία το να έχεις παιδιά»

Ο Αλ Πατσίνο έχει αφήσει ανεξίτηλη τη σφραγίδα του...

Λάρισα: Τον κυνηγούσε με τσιμεντόλιθο στο χέρι στο κέντρο της πόλης

Άγριο σκηνικό εκτυλίχθηκε μπροστά στα έκπληκτα μάτια περαστικών χθες,...

Ορέστης Τζιόβας: «Ο Μάρκος Σεφερλής χρησιμοποιεί το μη πολιτικά ορθό»

«Είναι λίγο πιο εύκολο το να προσβάλλεις και να...

Επίπληξη και προειδοποίηση προς τον βουλευτή Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Πέτρο Παππά για δηλώσεις που πραγματοποίησε πραγματοποίησε ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Νίκος Παππάς.

Οι δυο τους συναντήθηκαν στο γραφείο του προέδρου της ΚΟ στη Βουλή, με τον Νίκο Παππά να ζητεί από τον βουλευτή Κιλκίς να κάνει δήλωση ότι δεσμεύεται από τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για τα δικαιώματα των στρατεύσιμων.

Ο Νίκος Παππάς φέρεται να του είπε ότι του βγάζει πορτοκαλί κάρτα. Κατά πληροφορίες ο Πέτρος Παππάς τόνισε πως ασπάζεται πλήρως τις θέσεις του κόμματος.

Τι είχε πει ο Πέτρος Παππάς

Υπενθυμίζεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ είχε αντιδράσει στις πρόσφατες δηλώσεις του Πέτρου Παππά, ο οποίος ζητούσε πειθαρχική ποινή σε στρατιώτη που είχε απευθύνει ομιλία σε συγκέντρωση του ΚΚΕ για την αιματοχυσία στη Γάζα.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Πέτρος Παππάς μιλώντας τις προηγούμενες μέρες στο «One», είχε τονίσει ότι «νομίζω ότι αυτά είναι επικίνδυνα πράγματα να γίνονται. Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να έχει τη γνώμη του, την πεποίθησή του, να συμμετέχει στις πορείες του κόμματος που ενδεχομένως ανήκει αλλά από κει και πέρα ο στρατός έχει συγκεκριμένους κανόνες. Δεν νοείται ένας άνθρωπος ο οποίος υπηρετεί τη θητεία του, με τη στολή, να συμμετέχει σε κάτι τέτοιο, μιλώντας εξ ονόματος του στρατού. Νομίζω ότι αυτά τα πράγματα μπορεί να εκτρέψουν την όλη κατάσταση. Ο στρατός πρέπει να υπακούει σε συγκεκριμένους κανόνες. Τελεία. Δεν είναι κάτι το οποίο μπορεί να είναι διαπραγματεύσιμο. Στον στρατό υπάρχει ιεραρχία, ο στρατός διασφαλίζει την ακεραιότητα της χώρας μας. Δεν νοείται να υπάρχει τέτοιου είδους πολιτικοποίηση σε έναν άνθρωπο που υπηρετεί τη θητεία του. Θεωρώ ότι είναι αδιανόητο. Φαντάζομαι ότι θα υπάρχει και η αντίστοιχη πειθαρχική ποινή».



Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ