26.2 C
Volos
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024

Μπέσσυ Αργυράκη για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ: «Στο τέλος άκουσα τις τραγικές λέξεις»

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Θήβα: Απορριμματοφόρο έκανε όπισθεν και συνέθλιψε το πόδι εργαζομένου

Τραγικό εργατικό ατύχημα σημειώθηκε στη Θήβα το πρωί της...

Προβοκατόρικη όπερα με ζωντανό σεξ και piercing έστειλε 18 άτομα στο νοσοκομείο με ναυτία

Δεκαοκτώ θεατρόφιλοι στην κρατική όπερα της Στουτγάρδης χρειάστηκαν ιατρική...

Τυφώνας Milton: Βίντεο από drones δείχνουν το μέγεθος της καταστροφής

Σάρωσε τη Φλόριντα ο τυφώνας Milton, ο οποίος μέσα...

Κέρκυρα: Πώς δρούσε το κύκλωμα των εφοριακών – Ο κομβικός ρόλος του λογιστή και οι εκβιασμοί

Νέα υπόθεση διαφθοράς με εμπλοκή υπαλλήλων της Εφορίας, παρόμοια με αυτή της...

Η Μπέσσυ Αργυράκη μένει κοντά στο σπίτι που ξεψύχησε ο Τζορτζ Μπάλντοκ και έζησε τις δραματικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Τετάρτης 9 Οκτωβρίου του 2024.

Την κινητοποίηση και τις φωνές που ακούγονταν από το διαμέρισμα που εντοπίστηκε νεκρός ο Τζορτζ Μπάλντοκ, περιέγραψε η Μπέσσυ Αργυράκη, σε συνέντευξή της, στην εφημερίδα Espresso και στον δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα. Το διαμέρισμα της γνωστής τραγουδίστριας, βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα από το σπίτι που έχασε τη ζωή του ο διεθνής ποδοσφαιριστής.

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ εντοπίστηκε νεκρός στον πάτο της πισίνας του διαμερίσματος και στο σημείο εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας. Λίγο νωρίτερα η σύζυγος του θύματος, είχε ζητήσει από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού να πάει να ρίξει μια ματιά, καθώς η ίδια δεν μπορούσε να τον βρει στο τηλέφωνο.

Η Μπέσσυ Αργυράκη μέσα από την εφημερίδα μετέφερε όσα άκουσε. «Είναι στον πάτο, δεν μπορούμε να τον βγάλουμε… Δυστυχώς, τέλος» αναφέρει η καλλιτέχνιδα και συνεχίζει παρακάτω:

«Ήταν περίπου στις 20:30 όταν άκουσα φωνές από το διπλανό συγκρότημα κατοικιών. Άκουγα να φωνάζουν: Είναι στον πάτο! Πώς θα τον βγάλουμε; Δεν γίνεται! Ύστερα από λίγο υπήρξε μεγάλη φασαρία. Είχαν έρθει το ΕΚΑΒ, άνδρες της πυροσβεστικής και της αστυνομίας.

‘Ήμασταν σε κατάσταση σοκ με την οικογένειά μου. Στο τέλος άκουσα τις τραγικές λέξεις: Δεν ανταποκρίνεται ο οργανισμός του παλικαριού. Δυστυχώς, τέλος… Τρόμαξα τόσο πολύ που δεν μπορούσαμε να κοιμηθούμε όλη τη νύχτα από όσα είχαμε ακούσει από τους διασώστες».

To άρθρο Μπέσσυ Αργυράκη για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ: «Στο τέλος άκουσα τις τραγικές λέξεις» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ