21.8 C
Volos
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024

Αγγελική Ηλιάδη: Μπλοκάρω και διαγράφω, δεν μου αρέσει να υπάρχουν χυδαιότητες

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Ο κόσμος έχει πάρα πολλά ψυχολογικά, το έχουμε καταλάβει αυτό» υπογραμμίζει η Αγγελική Ηλιάδη.

Τόσο στο κεφάλαιο έρωτα όσο και στο φλερτ που δέχεται μέσα από τα social media, αλλά και τα χυδαία σχόλια, αναφέρθηκε η Αγγελική Ηλιάδη στη συνέντευξη που παραχώρησε την Τετάρτη (09.10.2024) στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό Σου Σου” και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρτσίτα στο OPEN.

«Διαβάζω σχόλια όταν θα κάνω μία δημοσίευση. Αυτό που δεν μου αρέσει είναι να βγάζει ο άλλος όλα α ψυχολογικά του στα σχόλια, που συμβαίνει πολλές φορές. Χωρίς να έχω ποστάρει κάτι προκλητικό. Ήταν απλά μία φωτογραφία με το παιδί μου κι από κάτω έγραφαν πολύ άσχημα πράγματα. Σε τέτοιες περιπτώσεις θα πρέπει να υπάρχει ένας έλεγχος» δήλωσε αρχικά η τραγουδίστρια.

«Μπλοκάρω και διαγράφω επειδή δεν μου αρέσει να υπάρχουν χυδαιότητες κάτω από τις φωτογραφίες μου. Δηλαδή η μάνα δεν φοράει μαγιό; Βγαίνει με την κελεμπία σε μία παραλία. Ο κόσμος έχει πάρα πολλά ψυχολογικά, το έχουμε καταλάβει αυτό».

«Από όλα αυτά που έχω ακούσει όλα τα χρόνια, το μόνο που έχει μείνει ήταν όταν αναφέρθηκαν τηλεοπτικά στο αγέννητο παιδί μου. Ήταν πολύ χοντρό κι άσχημο και πραγματικά στενοχωρήθηκα πάρα πολύ για τον άνθρωπο που το έκανε. Λυπήθηκα για αυτόν και το βρήκα τραγικό κι ανήθικο.

Τελευταία στιγμή έκανα πίσω γιατί υπήρξαν συγγνώμες. Όχι ότι μία συγγνώμη μπορεί να σβήσει κάτι πολύ άσχημο, αλλά δεν ήθελα να δώσω συνέχεια» συμπλήρωσε, επίσης, η Αγγελική Ηλιάδη σε αυτή τη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη.

To άρθρο Αγγελική Ηλιάδη: Μπλοκάρω και διαγράφω, δεν μου αρέσει να υπάρχουν χυδαιότητες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ