21.8 C
Volos
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

4ο ARTience Διεθνές Συνέδριο για τη Φωνή στο Ολυμπία Δημοτικό Μουσικό Θέατρο Μαρία Κάλλας

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το 4ο ARTience Διεθνές Συνέδριο για τη Φωνή, επιχειρεί να φωτίσει ανεξερεύνητα πεδία της φωνητικής τέχνης που θα μπορούσαν να αποτελέσουν τομείς περαιτέρω έρευνας, να χαρτογραφήσει το παιδαγωγικό τοπίο και να αναδείξει την πολυμορφία του φωνητικού οργάνου και του τραγουδιού.

Για την επιτευχθεί η χαρτογράφηση του εκπαιδευτικού μοτίβου, θα παρουσιαστούν οι σύγχρονες επιστήμες που ασχολούνται με την ανθρώπινη φωνή και θα αναζητηθεί η σημασία τους στην εκπαίδευση της φωνής.

Παράλληλα, έχει ως στόχο στην προβολή και επικοινωνία του νεοσύστατου Ελληνικού Συλλόγου Εκπαιδευτών Φωνής (Hellenic Voice Teachers Association). Καθώς η αναγκαιότητα της σύστασης του συγκεκριμένου Συλλόγου, αναδείχθηκε κατά τη διάρκεια του 3ου Συνεδρίου, η ARTience by_PhonoQuest, ανέλαβε την ευθύνη της συγκρότησης και σύστασης του ΕΣΕΦ, αποδεικνύοντας την υπευθυνότητα και τη συνέπεια της για την δημιουργία μια ποικιλόμορφης και αλληλεπιδραστικής κοινότητας που θα προάγει την εκπαίδευση, την έρευνα και τα θέματα της επαγγελματικής φωνής.

Η συμμετοχή της Προέδρου του National Association of Teachers of Singing, Dr. Alexis Davis-Hazell και της Προέδρου του European Voice Teachers Association, κυρία Ellen Pieterse, στον χαιρετισμό για την ίδρυση του Ελληνικού Συλλόγου Εκπαιδευτών Φωνής (Hellenic Voice Teachers Association) αποτελεί μια σημαντική επιτυχία και αναγνώριση της προσπάθειας που καταβάλλεται για την ενίσχυση της φωνητικής παιδαγωγικής στην Ελλάδα.

Πρωτοπορία

Το φετινό συνέδριο πρωτοπορεί δημιουργώντας ένα δίαυλο επικοινωνίας με τις σύγχρονες τεχνολογίες της Τεχνητής Νοημοσύνης, προσκαλώντας την UBITECH να αναβιώσει δύο μεγάλες φωνές της Ελληνικής Τέχνης. Στόχος είναι η ενημέρωση των ειδικών φωνής και η προώθηση της συνεργασίας μεταξύ των δύο κόσμων.

Μέσω αυτής της συνάντησης, θα επιτευχθούν σημαντικά οφέλη για την προώθηση της έρευνας και της καινοτομίας στον τομέα της φωνητικής γνώσης και εκπαίδευσης. Με τη συγκεκριμένη παρουσία, θα καταστεί σαφής η επιρροή της σύγχρονης τεχνολογίας της Τεχνητής Νοημοσύνης στον τομέα του πολιτισμού και των τεχνών.

Την δεύτερη ημέρα του Συνεδρίου, δύο σημαντικότατες καθηγήτριες και ερευνήτριες της άδουσας φωνής, η Αμερικανίδα Λογοθεραπεύτρια – Λογοπαθολόγος και εκπαιδεύτρια φωνής Kerrie Obert και η Αγγλίδα Καθηγήτρια Τραγουδιού και συγγραφέας, Janice Chapman, θα παρουσιάσουν δύο μοναδικά σεμινάρια με πρακτική εφαρμογή, δίνοντας την ευκαιρία στο ελληνικό κοινό να λάβει γνώσεις αιχμής και να γνωρίσει από κοντά δύο θρύλους της φωνητικής εκπαίδευσης.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο 4ο ARTience Διεθνές Συνέδριο για τη Φωνή, συμπληρώστε την φόρμα πατώντας ΕΔΩ.

Το Συνέδριο διεξάγεται υβριδικά μέσω δια ζώσης και διαδικτυακής παρακολούθησης.Κόστος Συμμετοχής Συνεδρίου: 380€
Άνεργοι / Φοιτητές / ΑΜΕΑ (με αποστολή αποδεικτικού) – 40%= 230€

Κόστος διαδικτυακής Συμμετοχής: 280€
Άνεργοι / Φοιτητές / ΑΜΕΑ (με αποστολή αποδεικτικού) – 40%= 170€

Στα μέλη του Ελληνικού Συλλόγου Εκπαιδευτών Φωνής δίνεται 20% έκπτωση στο κόστος συμμετοχής με την επίδειξη της κάρτας μέλους.

Οι εκπτώσεις δεν είναι αθροιστικές. Για πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή στον Ελληνικό Σύλλογο Εκπαιδευτών Φωνής, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email στο [email protected].



Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ