21.8 C
Volos
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Jason Derulo: Ο «βασιλιάς» των singles «προσγείωνεται» στην Ελλάδα

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στους χώρους της pop και hip hop σκηνής το όνομά του ήταν ήδη γνωστό, προτού καν κυκλοφορήσει το πρώτο του άλμπουμ. Λογικό, αν σκεφτεί κανείς ότι ο Jason Derulo για μια 5ετία έγραφε τραγούδια για άλλους σταρ της μουσικής – ανάμεσά τους οι Diddy, Cassie, και Lil Wayne.

Το 2010, ωστόσο, αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο παιχνίδι της δισκογραφίας και δεν το μετάνιωσε. το παρθενικό άλμπουμ που έφερνε το όνομά του κατάφερε να σκαρφαλώσει στο Νο11 των US charts και μέσα σε ένα βράδυ ο Jason Derulo μπήκε στη λίστα των pop stars.

Σε αυτά τα περίπου 15 χρόνια έχει κυκλοφορήσει πέντε άλμπουμ – με πιο πρόσφατο το φετινό «Nu King», αλλά το δυνατό σου σημείο είναι άλλο: τα singles. Ο 35χρονος σταρ της μουσικής έχει πουλήσει όλα αυτά τα χρόνια περισσότερα από 250 εκατομμύρια singles, μετατρέποντάς τον σε έναν από τους πιο επιτυχημένους hitmakers των τελευταίων ετών.

Και όλες αυτές τις επιτυχίες του αναμένεται να παρουσιάσει στις δύο συναυλίες του σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα στις 15 και 16 Νοεμβρίου.

Και μπορεί αυτές οι συναυλίες του Jason Derulo να είναι οι πρώτες του στην Ελλάδα, αλλά κάποιοι έλληνες τον έχουν δει ήδη live. Το 2021 ο γνωστός μουσικός ήταν ο μεγάλος καλεσμένους στο πάρτι της ένωσης του «Survivor 4», με τα τότε ρεπορτάζ να αναφέρουν ότι πήρε 350.000 δολάρια για εκείνη του την εμφάνιση.

//Εισιτήρια για τις δύο εμφανίσεις του Jason Derulo μπορείτε να κλείσετε στο inTickets.



Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ