26.5 C
Volos
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Γιάννης Πλούταρχος: Η πρώτη δημόσια αντίδραση μετά τη μήνυση σε 47χρονη «stalker» που τον παρενοχλούσε

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ίλντα και Τσε – «Ένα μεγαλειώδες αίσθημα αγάπης»

Τα περισσότερα έργα για την Κουβανική Επανάσταση επικεντρώνονται στα...

Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Ταξίδια στην Ευρώπη χωρίς ταυτότητα – Τι αλλάζει με τα ταξιδιωτικά έγγραφα

Σχέδια για ψηφιακά ταξιδιωτικά διαπιστευτήρια κάνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή...

Φάμελλος: Να πάρει πίσω το εξώδικο και μετά συζητάμε οι πέντε

Τον φάκελο με τα στοιχεία της υποψηφιότητάς του και τα απαραίτητα...

Ο Γιάννης Πλούταρχος προσέφυγε στη δικαιοσύνη, μόλις διαπίστωσε ποια ήταν η «stalker» που τον παρενοχλούσε. Ο δημοφιλής τραγουδιστής κατέθεσε μήνυση και η υπόθεση πέρασε στα χέρια της δικαιοσύνης.

Την πρώτη αντίδραση του Γιάννη Πλούταρχου εξασφάλισε το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 μετά τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος 47χρονης stalker του. Η δημοσιογράφος Ελένη Παπαδόγια συνάντησε τον αγαπημένο καλλιτέχνη, ο οποίος δε θέλησε να κάνει κάποια σχετική δήλωση αναφέροντας απλώς ότι όλα είναι καλά.

«Γειά σας παιδιά. Όλα καλά. Όλα είναι μια χαρά. Ευχαριστώ πολύ» ήταν τα λόγια του Γιάννη Πλούταρχου, ο οποίος όπως φαίνεται δε θέλει να δοθεί μεγαλύτερη δημοσιότητα στο θέμα.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο Γιάννης Πλούταρχος αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίον της 47χρονης θαυμάστριάς του αφού, όπως είπε η σύζυγός του, «η κατάσταση είχε φτάσει στο απροχώρητο».

Η 47χρονη κατηγορείται για παραβίαση οικιακής ειρήνης, προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και πρόκληση τρόμου στον 53χρονο καλλιτέχνη μέσω της επίμονης παρακολούθησης. Φέρεται να είχε γίνει σκιά του, χειμώνα – καλοκαίρι, χωρίς εκείνος αρχικά να έχει αντιληφθεί το παραμικρό.

Κάποια στιγμή όμως, όταν τα μηνύματα άρχισαν να αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο, ο Γιάννης Πλούταρχος άρχισε να ανησυχεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 47χρονη συνέχιζε να πηγαίνει έξω από το σπίτι του καλλιτέχνη στα νότια προάστια και αυτό έμελλε τελικά να προδώσει την ταυτότητά της.

«Θέλω να κάνουμε έρωτα» του έγραφε σε ένα από τα ραβασάκια. Πάνω σε αυτό εντοπίστηκε γενετικό υλικό της και ταυτοποιήθηκε. Η κατηγορούμενη ανέφερε πως η πελάτισσά της, το έχει μετανιώσει και ότι ποτέ δεν είχε σκοπό να βλάψει τον τραγουδιστή.

To άρθρο Γιάννης Πλούταρχος: Η πρώτη δημόσια αντίδραση μετά τη μήνυση σε 47χρονη «stalker» που τον παρενοχλούσε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ