22 C
Volos
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Μπαχτσελί: «Στόχος του Ισραήλ είναι η Κωνσταντινούπολη και όχι η Βηρυτός»

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διακοπή υδροδότησης στην περιοχή της «Μπουρμπουλήθρας»

Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 10/10//2024 θα πραγματοποιηθούν τεχνικές...

Κρεμλίνο: Διαψεύδει ότι Πούτιν και Τραμπ συνομίλησαν έως και επτά φορές από το 2021

Το Κρεμλίνο διέψευσε σήμερα τις αναφορές του Αμερικανού δημοσιογράφου...

Νομισματοκοπείο του Τάγματος των Ιπποτών στη Ρόδο: Ξεκινά η αποκατάσταση και η ανάδειξη του

Το Υπουργείο Πολιτισμού, δια της αρμόδιας Εφορείας Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου,...

Ο κυβερνητικός εταίρος του Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, δήλωσε χθες ότι «στόχος του Ισραήλ δεν είναι η Βηρυτός ή η Τεχεράνη, αλλά η Άγκυρα και η Κωνσταντινούπολη». Ανέφερε : «Σήμερα το ζήτημα δεν είναι η Βηρυτός είναι η Άγκυρα! Σήμερα ο στόχος δεν είναι η Δαμασκός, η Τεχεράνη, η Σάνα ή Βαγδάτη, είναι η Κωνσταντινούπολη!Σήμερα η κρυφή ατζέντα είναι η τουρκική πατρίδα.»

Σήμερα, το επόμενο στάδιο, το τελικό πεδίο, ο τελικός λογαριασμός των πυραύλων που εκτοξεύονται, των σφαιρών, των βομβών και των οργανωμένων δολοφονιών, των χαοτικών και αναρχικών αναταράξεων που εξαπλώνονται καθημερινά, είναι η γεωγραφία της Ανατολίας. Η Τουρκία βρίσκεται στην κρυφή ατζέντα της ισραηλινής τρομοκρατίας, του ιμπεριαλισμού και της παγκόσμιας βαρβαρότητας».

Τουρκική αντιπολίτευση: «Δεν υπάρχει καμία απειλή από το Ισραήλ»

Ο Οζγκιουρ Οζέλ, πρόεδρος του κόμματος εθνικιστικής δράσης ανέφερε: « Να σας πω την ουσία και το συμπέρασμα όσων ειπώθηκαν. Η Τουρκία να μην ανησυχεί για όσα δήλωσε ο Ερντογάν (απειλή από το Ισραήλ). Δεν έχουν δεδομένα που να τα υποστηρίξουν.

Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο, δεδομένο που να δείχνει πως θα μας επιτεθούν σήμερα ή στο μέλλον. Δεν μας είπαν κάτι που δεν ξέραμε. Και θέλω να πω στον λαό μας. Είχαμε υποψίες, ανησυχίες! Αλλά σήμερα είμαι σίγουρος.

Η Τουρκία για να μην συζητήσει την ανεργία, τον πληθωρισμό, την ακρίβεια, τα προβλήματα επιβίωσης, ο Ερντογάν δήλωσε πως το Ισραήλ θα μας επιτεθεί και στις τηλεοράσεις και στις εφημερίδες αυτά συζητούν. Αλλάζει την ατζέντα της Τουρκίας. Αλλά καταχράστηκε τα ζητήματα της εθνικής ασφάλειας μας».



Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ