20.9 C
Volos
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

Η Ζ. Μακρή στην επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα της Χαμάς στη συναγωγή Μπεθ Σαλώμ

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μυστικά από τον γάμο των Lisa Marie Presley και Michael Jackson – «Ήταν παρθένος στα 35»

Τα απομνημονεύματα της Lisa Marie Presley έκανε βιβλίο η...

TikTok: Αγωγές από 14 Πολιτείες των ΗΠΑ – Βλάπτει την ψυχική υγεία των νεαρών χρηστών

Η πλατφόρμα του TikTok βρίσκεται αντιμέτωπη με νέες περιπέτειες...

Ηλεκτρικά πατίνια: «Ως εδώ» λέει και η Μαδρίτη

H μία ευρωπαϊκή πόλη μετά την άλλη, βάζουν αυστηρά...

Στην επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη των Ισραηλινών πολιτών και στρατιωτών που χάθηκαν από την επίθεση της Χαμάς, έναν χρόνο πριν, στις 7 Οκτωβρίου 2023, παραβρέθηκε η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και βουλευτής Ν. Μαγνησίας Ζέττα Μ. Μακρή, στη συναγωγή Μπεθ Σαλώμ.

Στην εκδήλωση, που οργάνωσαν το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος, η Ισραηλιτική Κοινότητα Αθηνών και η πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα, η Υφυπουργός Παιδείας ήταν μάρτυρας της συγκλονιστικής περιγραφής των επιζησάντων Μπένιαμιν Σέιν και Ζλιλ Χεν. Μέλη μιας μεγάλης ομάδας φίλων πήγαν στο φεστιβάλ Nova, κοντά στα σύνορα με τη Γάζα, και βίωσαν την απόλυτη φρίκη, που ξεκίνησε στις 6.29 τα ξημερώματα της 7ης Οκτωβρίου. Στα λόγια τους αποτυπώνεται ξεκάθαρα το χρέος κάθε πολίτη του κόσμου «Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε. Δεν έχουμε δικαίωμα να ξεχάσουμε». Με ιδιαίτερη φόρτιση και τα λόγια του Πρέσβη του Ισραήλ Νόαμ Κατς «Βρισκόμαστε σε έναν πόλεμο που δεν θέλαμε». 

Στη μνήμη των Ισραηλινών πολιτών και στρατιωτών, που χάθηκαν από την επίθεση της Χαμάς, απέτισαν φόρο τιμής και ο Υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Νίκη Κεραμέως, ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ο Υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Γιάννης Κεφαλογιάννης, ο Υφυπουργός Εργασίας Γιώργος Καραγκούνης και ο Γενικός Γραμματέας Θρησκευμάτων του ΥΠΑΙΘΑ Γεώργιος Καλαντζής.

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ