27 C
Volos
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

50 χρόνια Golf: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Volkswagen Festival

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Στοπ» του ΣτΕ στην αναθεώρηση των όρων δόμησης στον Χολαργό

«Κόκκινη κάρτα» έβγαλε το Συμβούλιο της Επικρατείας στο σχέδιο...

Νετανιάχου: Το Ισραήλ σκότωσε τον Νασράλα και τους διαδόχους του

Ο ισραηλινός πρωθυπουργός σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του επιβεβαίωσε ότι...

Μπάμπης Αγρολάμπος: Πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 59 ετών

Εφυγε ξαφνικά από τη ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας...

Το Volkswagen Golf, το best seller της γερμανικής μάρκας, γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο τα 50 του χρόνια σε όλη την Ελλάδα με το Volkswagen Festival, το οποίο ολοκληρώθηκε με ένα μοναδικό live performance του κορυφαίου Έλληνα τραγουδιστή Σάκη Ρουβά, στον προαύλιο χώρο του Golden Hall στο Μαρούσι.

Στο πλαίσιο εορτασμού των 50 χρόνων του Golf, του πιο εμβληματικού μοντέλου της μάρκας, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Volkswagen Festival, το οποίο ολοκληρώθηκε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο και συγκεκριμένα με ένα εκρηκτικό live performance του κορυφαίου Έλληνα σταρ Σάκη Ρουβά, το Σάββατο 5 Οκτωβρίου.

22 εκθέματα κόσμησαν τον προαύλιο χώρο του Golden Hall, εκ των οποίων οι 8 θρυλικές γενιές του Golf, η συλλεκτική επετειακή έκδοση Golf «50 years», το αγαπημένο Polo, όλα τα μέλη της οικογένειας των SUV, τα αμιγώς ηλεκτρικά ID. μοντέλα της Volkswagen, καθώς και το βραβευμένο Amarok.

Από το πρωί του Σαββάτου, χιλιάδες φίλοι της μάρκας, υποψήφιοι αγοραστές και λάτρεις της Αυτοκίνησης, είδαν από κοντά τα αγαπημένα τους αυτοκίνητα, ενώ είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε πολλά happenings και activations με μοναδικά δώρα και εκπλήξεις.

Το Golf σε όποια έκδοση και με όποιον κινητήρα είχε κάτω από το καπό, είναι ένα μοντέλο με μεγάλη απήχηση από την πρώτη κιόλας γενιά, το 1974. Το μικρομεσαίο γερμανικό μοντέλο αγαπήθηκε πολύ από το κοινό παγκοσμίως και ειδικότερα της Ελλάδας για την οδική του συμπεριφορά, τις τεχνολογίες, την άνεση και φυσικά τη σχεδίασή του.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Kosmocar, Ιωάννης Εμιρζάς, σχολίασε για τα 50 χρόνια του Golf: «Σήμερα, γιορτάζουμε τα 50 χρόνια Golf. Ένα μοντέλο εμπνευσμένο από τη ζωή, φτιαγμένο για τη ζωή. Διαχρονικό, καινοτόμο, με δυναμικό design, το Golf ήταν πάντα το αυτοκίνητο που εκδημοκράτιζε τη μετακίνηση. Έκανε το υψηλότερο επίπεδο τεχνολογίας και τα πληρέστερα συστήματα ασφαλείας, διαθέσιμα για όλους».

Το Volkswagen Festival απογειώθηκε με τη συναυλία του Σάκη Ρουβά, ο οποίος ξεσήκωσε το κοινό με την αστείρευτη ενέργεια και το πάθος του! Η παρουσίαση έγινε από τον Θέμη Γεωργαντά, ο οποίος μαζί με τον Ιωάννη Εμιρζά, καλωσόρισαν τους καλεσμένους και έδωσαν τον δικό τους παλμό στη βραδιά.

Όλα τα ωραία κάποια στιγμή τελειώνουν, δεν ισχύει όμως αυτό για την περίπτωση των 50 χρόνων του Golf! O εορτασμός της χρυσής επετείου του πρωταγωνιστή των ημερών, Golf, συνεχίζεται με το Volkswagen Parade στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων έως τις 5 Νοεμβρίου με μοναδικές εκδηλώσεις, test drive, πάρτι, αλλά και αποκλειστικά προνόμια σε όσους ενδιαφερόμενους θέλουν να αποκτήσουν το αγαπημένο τους Volkswagen.

Πιο συγκεκριμένα προσφέρονται:

Με κάθε παραγγελία νέου Golf, δώρο τα 2 πρώτα service προγραμματισμένης συντήρησης.

Με κάθε ανταλλαγή μοντέλου Volkswagen με οποιοδήποτε νέο μοντέλο της μάρκας, όφελος 500€.

Σημειώστε ότι τα παραπάνω προνόμια θα ισχύσουν συνδυαστικά όσον αφορά στη παραγγελία του νέου Golf.

To άρθρο 50 χρόνια Golf: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Volkswagen Festival δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ