15 C
Volos
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

Ο Κιάνου Ριβς έκανε το ντεμπούτο του ως επαγγελματίας οδηγός αγώνων στην Ινδιανούπολη

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Κιάνου Ριβς που άφησε εποχή από τον ρόλο του ως John Wick στις ομώνυμες ταινίες που πρωταγωνίστησε, το περασμένο Σαββατοκύριακο (5-6.10.2024) έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο ως οδηγός αγώνων στο Toyota GR Cup, στην πασίγνωστη πίστα της Ινδιανάπολης.

Για πρώτη του φορά που αγωνίστηκε ως επαγγελματίες οδηγός αγώνων, ο Κιάνου Ριβς δεν τα πήγε καθόλου άσχημα. Κατάφερε να βγει στην 25η θέση της γενικής κατάταξης, ανάμεσα σε 35 συμμετέχοντες.

Ο αστέρας του Χόλυγουντ στα μισά του αγώνα είχε και ένα ελαφρύ ατύχημα.

Στριφογύρισε στο γρασίδι χωρίς όμως να συγκρουστεί με κάποιο άλλο αυτοκίνητο. Τότε με ψυχραιμία επέστρεψε κατευθείαν στην κούρσα εφόσον κανένας δεν είχε τραυματιστεί και τερμάτισε χωρίς άλλα προβλήματα.

«Η εμπειρία μου ήταν διασκεδαστική», είπε σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα.

Θέλοντας να συνδυάσει «έξυπνα» το πάθος του για τους αγώνες αυτοκινήτου με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, ο Κιάνου Ριβς οδήγησε ένα κόκκινο Toyota το οποίο ήταν διακοσμημένο με το νέο του συγγραφικό εγχείρημα, «The Book of Elsewhere».

Το νέο του βιβλίο υπογράφει μαζί με τη συγγραφέα China Mieville.

Από την άλλη πλευρά έφερε στο καπό του αυτοκινήτου ένα σχέδιο με το πρόσωπο του κινηματογραφικού ήρωα John Wick που έχει υποδυθεί με επιτυχία σε 4 ταινίες.

Αν και αυτή η φορά ήταν η πρώτη που αγωνίστηκε ως επαγγελματίας, ο κόσμος τον έχει ξαναδεί μέσα σε αγωνιστικό αυτοκίνητο.

Το 2009 είχε συμμετάσχει σε αγώνα διασημοτήτων της Toyota στο Λονγκ Μπιτς, όπου κατέλαβε την πρώτη θέση. 

Τώρα, όλοι οι θαυμαστές του, περιμένουν να δουν αν θα συνεχίσει να ασχολείται επαγγελματικά με το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή αν αυτή ήταν η πρώτη και η τελευταία φορά που το έκανε.

To άρθρο Ο Κιάνου Ριβς έκανε το ντεμπούτο του ως επαγγελματίας οδηγός αγώνων στην Ινδιανούπολη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ