19 C
Volos
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

ΠΑΣΟΚ: Τετ α τετ Γερουλάνου με Ανδρουλάκη και Δούκα

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ξεκινούν οι ζυμώσεις και παράλληλα η απαιτητική εκστρατεία Νίκου Ανδρουλάκη και Χάρη Δούκα για την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Τα επιτελεία των δύο υποψηφίων προέδρων αναγνωρίζουν τη συμμετοχή των ψηφοφόρων, που ξεπέρασε τις 300.000, ενώ σκληρή μάχη θα δοθεί για τη δεξαμενή αυτών που επέλεξαν άλλο πρόσωπο για την ηγεσία στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών, που είναι περί τους 150.000 εκλογείς.

Σκληρή μάχη θα δοθεί μεταξύ Ανδρουλάκη και Δούκα για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ

Τα βλέμματα και των δύο είναι στραμμένα στην τετράδα των συνυποψηφίων τους που έμειναν εκτός δεύτερου γύρου με τους ψηφοφόρους του Παύλου Γερουλάνου και της Άννας Διαμαντοπούλου να αναμένεται να κρίνουν το τελικό αποτέλεσμα.

Στη Βουλή τα ραντεβού των τριών ανδρών

Με το χρόνο να μετρά αντίστροφα, μέχρι τις κάλπες της ερχόμενης Κυριακής, ο Παύλος Γερουλάνος θα έχει συνάντηση την Τρίτη (8/10) στις 11:30 με τον Νίκο Ανδρουλάκη στο γραφείο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή και με τον Χάρη Δούκα στις 13:00 επίσης στη Βουλή.

Με την επόμενη μέρα να έχει ζωηρά ο Χάρης Δούκας με ανάρτηση που πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας γνωστοποίησε ότι ζήτησε τη διεξαγωγή debate με τον Νίκο Ανδρουλάκη, επικοινωνώντας με την ΕΡΤ. Όπως ανέφερε «είναι σημαντικό να κάνουμε έναν ζωντανό και παραγωγικό διάλογο για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και της χώρας».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης εμφανίστηκε θετικός σηκώνοντας το γάντι στη συνέντευξη που παραχώρηση σήμερα στο MEGA.



Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ