23.1 C
Volos
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Χρυσό βραβείο σε τεχνική εταιρεία του Βόλου για νέο κτίριο με μηδενικό ενεργειακό αποτύπωμα

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρωτοπορεί η βολιώτικη τεχνική εταιρεία XG Group of Engineers η οποία απέσπασε δύο βραβεία στα Environmental Awards 2024, εκ των οποίων το ένα χρυσό. Συγκεκριμένα, έλαβε:
-Gold βραβείο στην κατηγορία “Αξιοποίηση Πράσινης Ενέργειας/Green Energy” &
-Bronze βραβείο για δραστηριότητα που προστατεύει από την Κλιματική Αλλαγή/Climate Change.

Το χρυσό βραβείο αφορά την ανέγερση πενταώροφης οικοδομής με το πρότυπο του παθητικού κτιρίου στο Βόλο. Σε αυτό εκτός από την ακραία εξοικονόμηση ενέργειας, ο χρήστης απολαμβάνει και ένα περιβάλλον που διαφέρει από τα συνηθισμένα κτίρια.

Στα παθητικά σπίτια ο αέρας είναι μόνιμα φρέσκος και καθαρός, ενώ η θερμοκρασία διατηρείται στα επιθυμητά επίπεδα χειμώνα καλοκαίρι, μέρα-νύχτα, χωρίς διακυμάνσεις και χωρίς την παραμικρή σπατάλη ενέργειας. Η ποιότητα θερμικής άνεσης στο σπίτι είναι με διεθνή πρότυπα (ISO 7730) σταθερά στην πρώτη κατηγορία κάνοντας τη ζωή πιο ευχάριστη μέσα σε αυτό στην κάθε της στιγμή.

Η «X G Group of Engineers» ιδρύθηκε το 2007 από τον Στέφανο Χατζούλη και την Χριστίνα Γεωργιάδη με αντικείμενο τις οικοδομικές κατασκευές και τα τεχνικά έργα σύγχρονων, υψηλών προδιαγραφών και με στόχο τη δημιουργία ποιοτικών όρων ζωής στο χώρο της κατοικίας και της εργασίας . Πλέον στελεχώνεται από μια ολοκληρωμένη ομάδα επιστημόνων και μηχανικών όλων των ειδικοτήτων
spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ