23.1 C
Volos
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Πρώτη συνάντηση φορέων στον Δήμο Τυρνάβου για τον καθορισμό δράσεων του Δικτύου Πρόληψης και Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024, στο Αρχοντικό Καράσσου, η 1η συνάντηση των φορέων του Δήμου Τυρνάβου για τη φετινή χρονιά, με στόχο τον προγραμματισμό των νέων δράσεων του Δικτύου Πρόληψης και Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας με τον συντονισμό του Κέντρου Πρόληψης ΠΕ Λάρισας – ΟΚΑΝΑ και του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Τυρνάβου.

Οι εκπρόσωποι των συμμετεχόντων φορέων μετά την γνωριμία και την σύνδεση με τις εργασίες του Δικτύου της προηγούμενης χρονιάς, χωρίστηκαν σε ομάδες εργασίες και έκαναν τις προτάσεις τους για νέες δράσεις.

Παράλληλα συνεχίστηκε ο προγραμματισμός και η οργάνωση των δράσεων που αποτελούν εκκρεμότητες της προηγούμενης χρονιάς.

Στην συνάντηση εστιάσαμε στην ανανέωση του συμβολαίου μας με την τοπική κοινωνία, στη δέσμευση και την κινητοποίηση των φορέων σε θέματα πρόληψης και  προαγωγής ψυχοκοινωνικής υγείας και στην ανάγκη ενεργοποίησης γενικότερα της ατομικής πρωτοβουλίας.

Βασιζόμενοι σε όσα καταφέραμε να χτίσουμε την προηγουμένη χρονιά, έχοντας ως κινητήρια δύναμη τις μνήμες και την αξιολόγηση όλων όσων σχεδιάστηκαν και πραγματοποιήθηκαν, ξεκινάμε με θετικό πρόσημο, πάντα με την ουσιαστική συμμετοχή των φορέων που συμμετέχουν.

Για πληροφορίες αναφορικά με τις δράσεις του Κέντρου Κοινότητας, τηλ:2492350315 email: [email protected],  καθημερινά ώρες υποδοχής κοινού 08:00-14:00.

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Τυρνάβου εντάσσεται στο Πρόγραμμα «Θεσσαλία 2021-2027» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο + (ΕΚΤ+).

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ