27 C
Volos
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

Γιώργος Σακελάρης: Από την καρδιά της αγοράς στο Επιμελητήριο Μαγνησίας στο πλευρό του Α.Μπασδάνη

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ανάβυσσος: «Σε ψάχνει όλη η Β’ Γυμνασίου» – Απειλές σε 12χρονη από μαθητές που μοιράζουν ναζιστικά φυλλάδια

«Χαρωπά σπάω κεφάλια αλλοδαπών» και «αντιφασίστες έρχονται κρεμάλες» έγραφαν...

«Chicago»: Από το Μπρόντγουεϊ στην Αθήνα

Από τις 18 έως τις 20 Οκτωβρίου, το Christmas...

Star Wars: Κράνος «Stormtrooper» πωλείται έως και 500.000 λίρες σε δημοπρασία στο Λονδίνο

Ανά καιρούς ακούμε αστρονομικά ποσά ως τιμές πώλησης σε...

Ηνωμένο Βασίλειο: Πώς οι μετανάστες «έλυσαν» το πληθυσμιακό – Η αύξηση-ρεκόρ από το 1971

Την μεγαλύτερη αύξηση του πληθυσμού του -τουλάχιστον από το...

 

Ο Γιώργος Σακελάρης, ένας άνθρωπος του επιχειρείν και του πρωταθλητισμού, κατεβαίνει ως υποψήφιος Επιμελητηριακός Σύμβουλος στο Εμπορικό Τμήμα του Επιμελητηρίου Μαγνησίας  στις επικειμενες εκλογές του Νοεμβρίου.

Γεννημένος και μεγαλωμένος στον Βόλο, ο Γιώργος Σακελάρης ξεκίνησε την πορεία του στον χώρο του αθλητισμού από νεαρή ηλικία, κατακτώντας τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος στο Tae Kwon Do, εκπροσωπώντας τον Αθλητικό Σύλλογο Νέας Ιωνίας.

Μετά τις αθλητικές του επιτυχίες, ο Γιώργος Σακελάρης επέλεξε να συνεχίσει την ακαδημαϊκή του πορεία στη Θεσσαλονίκη, όπου σπούδασε Μηχανολόγος Ηλεκτρολόγος. Ωστόσο, η αγάπη του για τον επιχειρηματικό κόσμο τον οδήγησε στην ίδρυση του δικού του καταστήματος στον Βόλο. Από το 2008, διατηρεί το επιτυχημένο κατάστημα “Naturefun & 4us Cosmetics  ” το οποίο βρίσκεται στην οδό Κουμουνδούρου 12.

Ένα κατάστημα – ορόσημο για την πόλη του Βόλου καθώς πρωτοπορεί από το 2008 στην  εμπορία αρωμάτων και καλλυντικών, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη της τοπικής αγοράς.

Η επαγγελματική πορεία του Γιώργου Σακελάρη συνοδεύεται από έντονη συνδικαλιστική δράση. Από το 2012 υπηρετεί τον Εμπορικό Σύλλογο Βόλου και κατέχει τη θέση του Αντιπροέδρου τα τελευταία οκτώ χρόνια.

Η αφοσίωσή του στην προάσπιση των δικαιωμάτων των εμπόρων και η ενεργή του συμμετοχή στα κοινά τον καθιστούν μια εξέχουσα προσωπικότητα στην τοπική επιχειρηματική κοινότητα.

Σήμερα δίνει την εκλογική του μάχη στον εκλογικό στίβο  ως υποψήφιος επιμελητηριακός σύμβουλος στο Εμπορικό Τμήμα του Επιμελητηρίου Μαγνησίας,  με τον συνδυασμό “Ανεξάρτητο Επιμελητηριακό Κίνημα” με επικεφαλής τον Αριστοτέλη Μπασδάνη.

Με την υποψηφιότητά του, φιλοδοξεί να φέρει νέα πνοή στο Επιμελητήριο και να προωθήσει τις ανάγκες και τα αιτήματα των εμπόρων της περιοχής. Χρησιμοποιώντας την εμπειρία του από τον αθλητισμό, την επαγγελματική του σταδιοδρομία και τη συνδικαλιστική του δράση, ο Γιώργος Σακελάρης αναδεικνύεται ως μια δυναμική επιλογή για την εκπροσώπηση των συμφερόντων της τοπικής αγοράς.

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ