26.2 C
Volos
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Πώς συνδέεται ο Diddy με την δολοφονία του Tupac – Η ανάλυση ερευνήτριας

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η οικογένεια του θρυλικού ράπερ Tupac Skakur, προσέλαβε μία ερευνήτρια για να αναλύσει την περίπτωση σύνδεσης του Puff Daddy με τον τραγικό θάνατό του το 1996.

Η Sheryl McCollum, ερευνήτρια του τόπου εγκλήματος του Tupac Shakur, θεωρεί ότι ο Sean «Diddy» Combs συνδέεται με τη δολοφονία του ράπερ το 1996 αλλά και την απόπειρα δολοφονίας του το 1994. 

Ο 2pac ήταν 25 ετών όταν πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε ενώ οδηγούσε στο Λας Βέγκας τον Σεπτέμβριο του 1996. Ο θρύλος της παγκόσμιας ραπ σκηνής τελικά υπέκυψε στα τραύματά του έξι ημέρες αργότερα στις 13 Σεπτεμβρίου 1996.

Ο πρώην αρχηγός συμμορίας Duane «Keefe D» Davis συνελήφθη τον Σεπτέμβριο 2023 και κατηγορήθηκε για φόνο με όπλο που συσχετιζόταν με την υπόθεση της δολοφονίας.

Ο Davis, του οποίου η δίκη ξεκινά τον Μάρτιο του 2025, είχε στο παρελθόν ισχυριστεί ότι ο Diddy του πρόσφερε 1 εκατομμύριο δολάρια για μια επιτυχία στο Shakur.

«Όλο αυτό για μένα ξεκίνησε το 1994 – την πρώτη φορά που πυροβολείται ο Tupac», είπε ο McCollum, ο οποίος εργάστηκε για τον θάνατο του Shakur το 1996, στο NewsNation την Παρασκευή (04.10.2024).

Το 1994, ο ράπερ πυροβολήθηκε κατά τη διάρκεια μιας ληστείας που «πήγε στραβά» στα Quad Studios της Νέας Υόρκης στην Times Square — την ίδια στιγμή, ο Sean «Diddy» Combs ήταν μέσα στο στούντιο με μια συνοδεία περίπου 40 ατόμων.

«Δεν πρέπει να πυροβολήσεις κάποιον πέντε φορές για να του πάρεις τα κοσμήματα και τα χρήματά του», εξήγησε ο ΜακΚόλουμ. Και συνέχισε: «Ο Puff Daddy και η 40μελής συνοδεία του; Σώοι. Χωρίς απειλή. Πώς βγάζει νόημα για κάποιον ότι ένα άτομο θα πέσει θύμα ληστείας αλλά όχι τα υπόλοιπα 40; Ποιος θα είχε περισσότερα χρήματα και κοσμήματα; Οι σαράντα».

Μετά τον πυροβολισμό, ο 2pac κατηγόρησε ανοιχτά τον Diddy και τον επίσης τεράστιο ράπερ Notorious BIG και τη δισκογραφική του Bad Boy Records ότι έπαιξαν ρόλο στο περιστατικό λόγω της ανενόχλητης αντίδρασής τους όταν μπήκε κουτσαίνοντας στο στούντιο αιμόφυρτος.

«Κανείς δεν με πλησίασε. Παρατήρησα επίσης ότι κανείς δεν με κοιτούσε», είχε αναφέρει στο περιοδικό Vibe το 1995. O Puffy στεκόταν πίσω. Ήξερα τον Puffy και αυτός ήξερε πόσα πράγματα είχα κάνει για τον Biggie πριν γίνει διάσημος».

Ο Tupak Shakur δολοφονήθηκε δύο χρόνια αργότερα σε πυροβολισμούς με αυτοκίνητο καθώς έφευγε από έναν αγώνα πυγμαχίας στο MGM Grand στο Λας Βέγκας.

«Και τις δύο φορές που πυροβολείται ενώ είναι εγκλωβισμένος μέσα σε κάτι. Είναι παγιδευμένος σε ένα ασανσέρ και μετά είναι παγιδευμένος σε ένα αυτοκίνητο. Δεν υπάρχει κυριολεκτικά πουθενά να τρέξει», εξήγησε η McCollum.

Και πρόσθεσε: «Και οι δύο σκηνές όμως, κατά ειρωνικό τρόπο, δεν έχουν βίντεο. Για μένα, αυτό σημαίνει ότι κάποιος κοντά του γνώριζε που βρισκόταν εκείνη την ημέρα, εκείνη την ώρα και εκείνο το μέρος».

Όπως ήταν φυσικό, ο Diddy και ο Biggie τότε, αρνήθηκαν κατηγορηματικά οποιαδήποτε σχέση με τον θάνατο του Tupac. Κατά ειρωνικό τρόπο, ο Biggie σκοτώθηκε το 1997 και η υπόθεση δεν έχει λυθεί.

Έκτοτε, η φερόμενη σύνδεση μεταξύ των δύο εμφανίστηκε στην ποπ κουλτούρα και πολλοί φαν αλλά και μεγάλα ονόματα της σκηνής θεωρούν τις φήμες ότι ο Diddy «σκότωσε» στον 2pac αληθείς.

Σε μία πρόσφατη συνεργασία του, ο Eminem, που πολλές φορές έχει αφήσει να εννοηθεί η γνώμη του αναφορικά με την υπόθεση των δολοφονιών του 2pac και του Notorious BIG, άφησε πάλι υποννοούμενα για τον Diddy και το σκοτεινό παρελθόν του.

Ο 51χρονος Eminem και ο JID τον Σεπτέμβριο του 2024 στο τραγούδι «Fuel (Shady Edition)», ραπάρουν τους στίχους: «Ο θάνατος του Notorious BIG ήταν το ντόμινο της δολοφονίας του Tupac. Σαν χαρτομάντιλο προσώπου, ποιανού κάρτα να καθαρίσω μετά; του Puff; Μέχρι να φορέσει τις χειροπέδες της αστυνομίας ως ένοχος, θα κάνει βήμα; Δηλαδή δεν παραδόθηκε ποτέ, ποιος ξέρει ότι θα έχουν γίνει όλοι οι φόνοι ή ότι θα μπερδευόμουν εγώ, ετοιμαστείτε να μην ελέγξω καμία από τις λέξεις μου προσεκτικά», λένε οι στίχοι.

Αυτό ο Eminem το είχε υποστηρίξει παλαιότερα στον δίσκο του «Killshot» ένα δίσκο diss προς τον Machine Gun Kelly που είχε υπογράψει στην Bad Boy Records του Diddy.

«Kells, η μέρα που κάνεις μια επιτυχία είναι η μέρα που ο Diddy παραδέχεται ότι έδωσε την εντολή  που σκότωσε τον Pac», είχε ραπάρει.

Ο Puff Daddy αντιμετωπίζει επί του παρόντος μια επίθεση νομικών ζητημάτων από τότε που κατατέθηκε μήνυση εναντίον του τον περασμένο Νοέμβριο.

To άρθρο Πώς συνδέεται ο Diddy με την δολοφονία του Tupac – Η ανάλυση ερευνήτριας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .



Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ