25.4 C
Volos
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Ο Άκης Σακελλαρίου ανέβηκε με καροτσάκι στη σκηνή και αποθεώθηκε από το κοινό

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Άκης Σακελλαρίου επέστρεψε στην παράσταση «Ικέτιδες» ως θεατής μετά το τροχαίο που είχε και ανέβηκε στη σκηνή με αμαξίδιο.

Ο γνωστός ηθοποιός είχε ένα τροχαίο ατύχημα στη λεωφόρο Συγγρού, όταν τον παρέσυρε αυτοκίνητο τραυματίζοντάς τον σοβαρά. Ο Άκης Σακελλαρίου υποβλήθηκε σε χειρουργείο και αναρρώνει εκτός παράστασης, από την οποία όμως δεν μπορεί να μείνει μακριά.

Πριν από λίγες ημέρες ο ηθοποιός πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά την επέμβαση, ενώ για το επόμενο διάστημα θα κινείται με αμαξίδιο. Ο Άκης Σακκελαρίου βρέθηκε στο Θέατρο Λυκαβηττού όπου και παρακολούθησε την παράσταση «Ικέτιδες».

Στο τέλος του έργου οι συνάδελφοί του τον ανέβασαν στη σκηνή όπου και καταχειροκροτήθηκε από τους θεατές. Ένα συγκινητικό βίντεο από τη στιγμή που αποθεώνεται ανέβασε η συνάδελφο και φίλη του ηθοποιού, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.


«Είμαι καλά δόξα τω Θεώ. Έχει τραυματιστεί το πόδι μου αρκετά. Έχω τρία κατάγματα και μία πολύ σοβαρή ρήξη συνδέσμου. Δεν θα γλυτώσω το χειρουργείο», είχε δηλώσει αποκλειστικά στο TLIFE ο Άκης Σακελλαρίου.

To άρθρο Ο Άκης Σακελλαρίου ανέβηκε με καροτσάκι στη σκηνή και αποθεώθηκε από το κοινό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ