25.1 C
Volos
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Θωμάς Παπαλιάγκας: «Το ΠΑΣΟΚ ξαναμεγαλώνει ενωμένο»

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Ψήφισε και ο Παύλος Γερουλάνος

Το εκλογικό του δικαίωμα για τις εσωκομματικές εκλογές στο...

Λάρισα: «Έφυγε» από τη ζωή η Σουλτάνα Σαμπάνη

Απεβίωσε σε ηλικία 85 ετών η Σουλτάνα Σαμπάνη. Η...

Ο Άκης Σακελλαρίου ανέβηκε με καροτσάκι στη σκηνή και αποθεώθηκε από το κοινό

Ο Άκης Σακελλαρίου επέστρεψε στην παράσταση «Ικέτιδες» ως θεατής...

Σε δήλωση του Λαρισαίου δικηγόρου Θωμά Παπαλιάγκα για την εκλογή προέδρου του ΠΑΣΟΚ επισημαίνονται τα εξής:

«Το ΠΑΣΟΚ γεννήθηκε πριν πενήντα χρόνια, ανέβηκε, μεσουράνησε, κυβέρνησε τα 21 από αυτά, διασπάστηκε, κόντεψε να εξαφανιστεί, αλλά στο τέλος σώθηκε και αναγεννήθηκε.

Το ΠΑΣΟΚ γεννήθηκε σε μία κρίσιμη ιστορική στιγμή για τη χώρα, τη Μεταπολίτευση, με βαρύ ήδη ιστορικό φορτίο προσφοράς. Σήμερα, σε μία άλλη κρίσιμη συγκυρία για τη δημοκρατία μας, καλείται να παίξει τον ιστορικό ρόλο, τον οποίο είναι καταδικασμένο να έχει: ένα κόμμα το οποίο θα κληθεί στις επόμενες εκλογές να κυβερνήσει. Ένα κόμμα σοσιαλδημοκρατικό, προοδευτικό και πατριωτικό.

Το ΠΑΣΟΚ διαθέτει τρία χαρακτηριστικά που δεν τα διαθέτει κανένα άλλο κόμμα: σοβαρότητα, θεσμικότητα και σχέδιο για τη χώρα.

Στο ΠΑΣΟΚ δεν θα μπορούσε ποτέ να εκλεγεί πρόεδρος ένας ουρανοκατέβατος σαν τον Στέφανο “Σκέτο” Κασσελάκη ούτε ένας που έριξε την κυβέρνηση του κόμματός του όπως ο Αντώνης Σαμαράς. Ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ είναι θεσμικός.

Η όλη προεκλογική εκστρατεία και η τηλεμαχία των υποψηφίων (ντιμπέιτ) δίδαξαν πολιτικό πολιτισμό, πολιτική και κουλτούρα διαλόγου. Κυρίως όμως έδειξαν σοβαρότητα και θεσμικότητα.

Ήρθε η ώρα των μελών και των φίλων του Κινήματος να εκλέξουν τον επόμενο Πρόεδρο. Ήρθε η ώρα της απόφασης για το μέλλον του κόμματος και της χώρας.

Κάθε δημοκρατικός και προοδευτικός πολίτης μπορεί τώρα να εκφραστεί. Όσο περισσότεροι είμαστε τόσο το καλύτερο για την προοδευτική παράταξη και τη χώρα.

Από την κάλπη αυτή θα βγει ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας. Αυτονόητα το ΠΑΣΟΚ από την εκλογή αυτή θα βγει ακόμη πιο ενωμένο. Γιατί το ΠΑΣΟΚ αποδεικνύει κάθε μέρα ότι η ενότητα είναι δεδομένο και όχι ζητούμενο. Όπως και η πολυσυλλεκτικότητα.»

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ