26.4 C
Volos
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024

Live η συνέντευξη Ανδρουλάκη στο MEGA: Την Κυριακή κρίνεται πότε θα κλείσει ο κ. Μητσοτάκης την πόρτα του Μαξίμου

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ώρα ΠΑΣΟΚ με το κόμμα της Χαριλάου Τρικούπη να βαδίζει στην τελική ευθεία για τις εσωκομματικές εκλογές. Ο Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας στο MEGA εκτίμησε εν όψει των εκλογών της 6ης Οκτωβρίου πως ο αριθμός όσων φτάσουν στην κάλπη θα είναι μεγάλος κάτι που δημοσκόποι και πολιτικοί αναλυτές κρίνουν καθοριστικό παράγοντα για το «εισιτήριο» του δεύτερου γύρου.

«Την Κυριακή κρίνεται πότε θα κλείσει ο κ. Μητσοτάκης την πόρτα του Μαξίμου», ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης.  Για την επόμενη ημέρα αν κερδίσει τις εκλογές είπε «εγώ δεν σκοπεύω να αλλάξω κάτι. Η κεντρική στρατηγική δεν αλλάζει» και μίλησε για επιμέρους αλλαγές. Στάθηκε ιδιαίτερα στο θέμα της μεγαλύτερης περιφέρειας της χώρας, την Αττική και έθεσε στόχο να ανέβουν τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης πορεύτηκε κατά την προεκλογική περίοδο έχοντας φιλοτεχνήσει μία πολιτική γραμμή που βασίζεται σε 3 κεντρικούς άξονες: πολιτική αυτονομία, ενότητα και ανανέωση. Στο στρατόπεδο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ εκτιμούν ότι η πολιτική που άσκησε όλο το προηγούμενο διάστημα δρέπει καρπούς. Αυτό φαίνεται δημοσκοπικά από την άνοδο του ΠΑΣΟΚ και την ταυτόχρονη υποχώρηση της κυβέρνησης.



Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ