26.4 C
Volos
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024

Live η συνέντευξη Μητσοτάκη στο MEGA: Η ημέρα αυτή ανήκει στους Νεοδημοκράτες – Τι είπε για Καραμανλή-Σαμαρά

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στα 50 χρόνια από την ημέρα που ιδρύθηκε η ΝΔ αναφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στο MEGA, και τόνισε πως το κυβερνών κόμμα «παραμένει η πιο σταθερή παράταξη στη χώρα».

«Αν κάτι μας δίδαξε ο ιδρυτής μας, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, είναι ότι η ΝΔ είναι η παράταξη του ρεαλισμού και του πραγματισμού. Η ΝΔ βρίσκεται διαχρονικά απέναντι στον λαϊκισμό. Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής δεν δίστασε να ξεφύγει από πολιτικές αγκυλώσεις του παρελθόντος και να κοιτάξει προς το μέλλον», σημείωσε.

Και προσέθεσε: «Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής είπε ότι ‘εγώ δεν είμαι ούτε δεξιός ούτε αριστερός, είμαι προοδευτικός’. Αυτή την προσαρμοστικότητα τιμούμε σήμερα. Ήταν ο κατεξοχήν πολιτικός που προσπαθούσε να προσελκύσει τους καλύτερους ανεξάρτητα από την ιδεολογική τους αφετηρία».

«Η ημέρα αυτή ανήκει στους Νεοδημοκράτες», είπε, αναφερόμενος στη σημερινή εκδήλωση για τα 50 χρόνια Νέας Δημοκρατίας στην ιστορική έδρα της Ρηγίλλης.

«Έκανα το καθήκον μου και τους κάλεσα – Η μέρα είναι αφιερωμένη στον απλό Νεοδημοκράτη»

Σχολιάζοντας την ηχηρή απουσία των δύο πρώην  πρωθυπουργών, Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά, από την γιορτή της Νέας Δημοκρατίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε χαρακτηριστικά. «Έχουμε κάθε λόγο σήμερα να γιορτάσουμε. Έκανα το καθήκον μου και τους κάλεσα. Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη όχι στους αρχηγούς, αλλά στον απλό Νεοδημοκράτη. Δεν είναι σήμερα ημέρα αυτοκριτικής. Την έχω κάνει την αυτοκριτική, σήμερα είναι ημέρα χαράς».



Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ