32 C
Volos
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024

Ακρότητες Μπαλάσκα για Ρομά: «Τώρα θα τους πάμε αίμα, με ΟΠΚΕ και ΕΚΑΜ μέσα στα σπιτάκια τους»

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε ένα αδιανόητο παραλήρημα, που ξεκινά από στοχοποίηση κοινωνικής ομάδας προχώρησε ο… «αστυνομικός αναλυτής» Σταύρος Μπαλάσκας.

Αναφερόμενος στην εγκληματικότητα και τους Ρομά, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ», ο Σταύρος Μπαλάσκας ζήτησε να αυστηροποιηθεί το νομικό πλαίσιο, λέγοντας «κάποιοι φωνάζουν ότι έχουν γεμίσει οι φυλακές. Χτίστε και άλλες φυλακές, τι να κάνουμε να τους αφήσουμε έξω επειδή γέμισαν οι φυλακές;».

Επικαλούμενος στοιχεία που αναφέρουν δήθεν ότι 84% με 87% της εγκληματικότητας οφείλεται στους Ρομά (τα συγκεκριμένα στοιχεία αφορούν 4% των κλοπών και διαρρήξεων του έτους 2022 και όχι το σύνολό τους, γεγονός που δεν ανέφερε ο «αστυνομικός αναλυτής») προχώρησε σε ένα αδιανόητο παραλήρημα  λέγοντας μεταξύ άλλων πως «μας φόβιζαν ότι αν μιλήσουμε για τους Ρομά και την εγκληματικότητα θα μας πουν ρατσιστές».

«Τώρα θα τους πάμε αίμα, θα τους πάμε αίμα τώρα»

Τέλος, στοχοποιώντας επί του συνόλου τους Ρομά, ο «αστυνομικός αναλυτής» ξεπέρασε κάθε όριο λέγοντας «τώρα θα τους πάμε αίμα, θα τους πάμε αίμα τώρα. Είδατε τι έγινε στο Μενίδι, θα γίνονται από ειδικές επιχειρήσεις με ΟΠΚΕ και ΕΚΑΜ μέσα στα σπιτάκια τους».

Συνέχισε λέγοντας πως «θα βγάλουμε τα όπλα, τα ναρκωτικά. Θα κόψουμε τη ρίζα με τους Αλβανούς, που ανοίξανε τώρα και θέλουν να γίνουν καπετάνιοι στην Ελλάδα και να πουλάνε το χασίσι. Θα τα κόψουμε αυτά τα πραγματάκια».

Όσα ανέφερε ο «αστυνομικός αναλυτής»:



Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ