26.4 C
Volos
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024

Ψυχογιός κατά Κασσελάκη για την «εν κρυπτώ» επίσκεψή του στο Ξυλόκαστρο

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η εμφάνιση του Στέφανου Κασσελάκη στην Κορινθία μετά τη νέα καταστροφική πυρκαγιά που κατέκαψε μεγάλες αγροτικές και δασικές εκτάσεις προκαλεί νέα σύγκρουση με την πλειοψηφία του κόμματος που τον καθαίρεσε.

Ο βουλευτής Κορινθίας Γιώργος Ψυχογιός αφήνει νέες αιχμές κατά του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για πλήρη αυτονόμηση από το κόμμα και απαξίωση των θεσμικών εκπροσώπων του.

«Κινείται ήδη ως πρόεδρος άλλου κόμματος»

«Να είσαι από την πρώτη στιγμή στο μέτωπο της φωτιάς δίπλα στους ανθρώπους που επιχειρούν και τους κατοίκους, να έχεις κάνει απανωτές παρεμβάσεις μέσα κι έξω από τη Βουλή και να έχεις αναδείξει σε τοπικά και κεντρικά ΜΜΕ την καταστροφή στη Δυτική Κορινθία, τις ευθύνες και την απαίτηση αποκατάστασης, να είσαι στη Βουλή για Επίκαιρη Ερώτηση για το πολύ σημαντικό ζήτημα του Προαστιακού Λουτρακίου και να μαθαίνεις ότι ο Στ. Κασσελάκης είναι στην περιοχή του Ξυλοκάστρου».

Αυτό έγραψε ο κ. Ψυχογιός καυτηριάζοντας το γεγονός ότι ο κ. Κασσελάκης βρέθηκε στην εκλογική περιφέρεια για ένα τόσο κρίσιμο ζήτημα «χωρίς καμία ενημέρωσή μου – έστω τυπική για να έχει εικόνα για την κατάσταση – καμία ειδοποίηση με τον θεσμικό μου ρόλο, καμία ενημέρωση στους τομεάρχες του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και των οργάνων του κόμματος στο Νομό» με την πλευρά των «100» να σχολιάζει ότι ο πρώην πρόεδρος «κινείται ήδη ως πρόεδρος άλλου κόμματος».



Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ