31.7 C
Volos
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024

Επιβάτες αεροπλάνου έσωσαν γυναίκα από τα χτυπήματα του συντρόφου της – «Μην την αγγίζεις!»

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εξαγωγές: Καμπανάκι για την παράνομη διακίνηση ακατάλληλων ακτινιδίων

Σήμα κινδύνου για τη διακίνηση φορτίων ακτινιδίων, που δεν...

Σπανάκης: «Προτεραιότητα μας η διάδοση της φιλοζωίας στα νέα παιδιά»

Τις δράσεις του υπουργείου Εσωτερικών σε συνεργασία με συναρμόδια...

Άγιος Παντελεήμονας: Άγριο ξύλο με ρόπαλα μεταξύ συμμοριών

Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε την Πέμπτη στον Άγιο Παντελεήμονα, όπου...

Ορισμένοι επιβάτες πτήσης της American Airlines με προορισμό τη Βόρεια Καρολίνα χρειάστηκε να επέμβουν για να σώσουν μία συνεπιβάτισσά τους από τα χέρια του βίαιου συντρόφου της.

Το βίντεο που δημοσίευσε στο Χ ένας από τους επιβάτες της πτήσης, δείχνει δύο άντρες παρέα με έναν αεροσυνοδό να φωνάζουν στον επιτιθέμενο να πάρει τα χέρια του πάνω από τη γυναίκα. Το ζευγάρι καθόταν στην busiiness class.

Οι άνδρες φαίνονται να έχουν σκύψει πάνω από το κάθισμα του επιτιθέμενου για να τον σταματήσουν, ενώ οι αεροσυνοδοί στέκονται στον διάδρομο.

«Αν την αγγίξεις ξανά, θα σε συλλάβουν»

«Μην την αγγίζεις, γ***ο!», φωνάζει δυνατά ένας άνδρας στο πρόσωπο του επιτιθέμενου. «Δεν δίνω δεκάρα. Κοίταξέ με, τα έκανες σκατά. Μην την αγγίζεις γ***ο!», του απαντά, ενδεχομένως σε κάποια δικαιολογία του τελευταίου.

Ένας άλλος επιβάτης είπε στον άνδρα πως εάν συνεχίσει θα συλληφθεί. «Πάρε τα γ***α χέρια σου από πάνω της αμέσως!», φώναξε. «Αν την αγγίξεις ξανά, θα σε συλλάβουν».

Ο πρώτος άντρας ρωτά τη γυναίκα αν είναι καλά πριν οι επιβάτες της πουν να μετακινηθεί σε μια άλλη άδεια θέση μακριά από τον σύντροφό της.

«Έβαλα το χέρι μου στο στόμα σου για να σε κάνω να το βουλώσεις»

Καθώς εκείνη μετακινείται κατά μήκος του διαδρόμου, ο φερόμενος ως επιτιθέμενος φωνάζει ότι δέχθηκε επίθεση από τη γυναίκα και ισχυρίζεται ότι τον χαστούκισε, σύμφωνα με τα πλάνα.

«Όχι, δεν σου επιτέθηκαν», φώναξε εκείνη ως απάντηση. «Έβαλα το χέρι μου στο στόμα σου για να σε κάνω να το βουλώσεις».

Η πτήση προσγειώθηκε 26 λεπτά νωρίτερα, αλλά οι αστυνομικοί της Charlotte-Mecklenburg περίμεναν στο αεροδρόμιο και μπήκαν στην καμπίνα πριν οι επιβάτες αποβιβαστούν.

Οι αστυνομικοί συνόδευσαν το ζευγάρι έξω από το αεροπλάνο και στη συνέχεια συνέλεξαν μαρτυρίες από συνεπιβάτες, σύμφωνα με την American Airlines και ένα δεύτερο βίντεο που μοιράστηκε ο Singh.

«Δύο πελάτες που ταξίδευαν μαζί ενεπλάκησαν σε διαπληκτισμό επί της πτήσης 310 της American Airlines, με δρομολόγιο από Μαϊάμι (MIA) προς Σάρλοτ (CLT) στις 2 Οκτωβρίου. Οι τοπικές αστυνομικές αρχές ανταποκρίθηκαν και συνόδευσαν τους πελάτες από το αεροδρόμιο CLT», δήλωσε εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας. Δεν ανεχόμαστε τη βία και ευχαριστούμε τα μέλη της ομάδας μας για τον επαγγελματισμό τους στη διαχείριση μιας δύσκολης κατάστασης» ,αναφέρεται στην ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας American Airlines.



Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ