31.7 C
Volos
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024

Ματούλα Ζαμάνη: Η πρώτη εμφάνιση μετά τον «θόρυβο» για τη μπλούζα που έβγαλε σε συναυλία της

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ματούλα Ζαμάνη δεν σχολίασε τις αντιδράσεις ορισμένων τις τελευταίες μέρες. Ευγενική με τους δημοσιογράφους, αποφάσισε να προσπεράσει τις κάμερες.

Τη Ματούλα Ζαμάνη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Buongiorno» στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Η γνωστή τραγουδίστρια βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο επίκεντρο, μετά την κίνησή της, να βγάλει την μπλούζα που φορούσε επί σκηνής σε συναυλία της και να την πετάξει στο κοινό.

Η Ματούλα Ζαμάνη ταξίδεψε από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη για μία εμφάνισή της και οι δημοσιογράφοι την εντόπισαν και στα δύο αεροδρόμια. Η ίδια δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση στην κάμερα και απέφυγε ευγενικά να μιλήσει για το θέμα.

«Θα χάσω το αεροπλάνο» αρκέστηκε να πει στην δημοσιογράφου του Mega, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, πριν επιταχύνει.

Με τον ίδιο γρήγορο βηματισμό, προσπέρασε την κάμερα και στο αεροδρόμιο Μακεδονία. Η Ματούλα Ζαμάνη, φαίνεται αποφασισμένη να μην δώσει τροφή για νέα σχόλια.

Το βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media, δείχνει την Ματούλα Ζαμάνη να τραγουδά το «Μιλώ για σένα», ένα τραγούδι που προκαλεί «πανικό» στους θαυμαστές της. Στο τέλος της ερμηνείας της, φώναξε: «Αθήνα αυτό είναι αγάπη, αυτό είναι κα*λα, αυτό είναι κατανόηση, αυτό είναι συνεννόηση».

Τότε η Ματούλα Ζαμάνη έβγαλε την μπλούζα της, την πέταξε στο πλήθος και αποχώρησε από την σκηνή.

@papadiaa Πολιτισμός πάνω από όλα #matoulazamani #zamani #greektiktok #greektv #trashtv ♬ πρωτότυπος ήχος – Papadia Trash Tv

Όπως ήταν φυσικό, το κοινό ξεκίνησε να ουρλιάζει και να την χειροκροτά. Οι αντιδράσεις για την κίνηση της τραγουδίστριας, άρχισαν γρήγορα να διαδέχονται η μία την άλλη.

 

To άρθρο Ματούλα Ζαμάνη: Η πρώτη εμφάνιση μετά τον «θόρυβο» για τη μπλούζα που έβγαλε σε συναυλία της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .



Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ