32 C
Volos
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Στροφή 180 μοιρών σε ερώτηση για το My Style Rocks – «Είναι πολύ άκομψο»

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Κωσταντίνα Σπυροπούλου συνάντησε ξανά κάμερες και δημοσιογράφους. Αυτή τη φορά δεν θέλησε να επεκταθεί στη φημολογούμενη πρόταση που της έχει γίνει για την παρουσίαση του My Style Rocks στον ΣΚΑΪ.

Πριν από λίγες μέρες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε αναφέρει πως δέχτηκε πρόταση για την παρουσίαση εκπομπής, που τώρα βγαίνει με άλλη παρουσιάστρια, αλλά το βράδυ της Πέμπτης (03-10-2024) όταν της ζητήθηκε να επεκταθεί, η ίδια χαρακτήρισε την όλη συζήτηση άκομψη. Είπε πως βρίσκεται στο σπίτι και έχει αφοσιωθεί στο μεγάλωμα του παιδιού της.

«Θα ήθελα να επιστρέψω στην τηλεόραση με κάτι ψυχαγωγικό, το στοιχείo μου. Είναι πολύ άκομψο να με ρωτάτε αν θα ξαναέκανα το My Style Rocks γιατί υπάρχει στον αέρα και με άλλη παρουσιάστρια.

Επίσης είναι ένα πρόγραμμα πολύ απαιτητικό, είναι Παρασκευοσαββατοκύριακο τα γυρίσματα, ούτως ή άλλως δε θα μπορούσα να το υπηρετήσω πλέον» είπε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Στη συνέχεια, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ρωτήθηκε αν έχει σκεφτεί να αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας για ένα διάστημα, με την ίδια να απαντά: «έχω αποσυρθεί ήδη πολύ μεγάλο διάστημα από τα φώτα… Σπίτι μου είμαι με τα παιδιά μου και τον άντρα μου».

Προ ημερών η παρουσιάστρια είχε αναφέρει πως είχε δεχθεί πρόταση να αναλάβει την παρουσίαση μιας εκπομπής που είχε κάνει στο παρελθόν και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στον αέρα με άλλη παρουσιάστρια.

To άρθρο Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Στροφή 180 μοιρών σε ερώτηση για το My Style Rocks – «Είναι πολύ άκομψο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ