20.9 C
Volos
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

Τέμπη: Η δραματική έκκληση της μητέρας της Λαρισαίας Κλαούντια – «Να γίνουμε μία γροθιά μέχρι να δικαιωθούμε» (βίντεο)

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δυτική Όχθη: Δεκάδες νεκροί και τραυματίες από ισραηλινή επιδρομή σε προσφυγικό καταυλισμό

Τουλάχιστον 20 άνθρωποι σκοτώθηκαν και πολλοί τραυματίστηκαν το βράδυ...

Λάρισα: «Έφυγε» από τη ζωή η Χρυσούλα Τζήκα

Απεβίωσε σε ηλικία 90 ετών η Χρυσούλα Τζήκα. Η...

Λάρισα: «Έφυγε» από τη ζωή ο Ιωάννης Ζιώγας

Απεβίωσε σε ηλικία 78 ετών ο Ιωάννης Ζιώγας. Η...

Αναστάτωση έχει δημιουργηθεί μεταξύ των οικογενειών των θυμάτων από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, με αφορμή τη μεγάλη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο την άλλη Παρασκευή 11 Οκτωβρίου.

Στη συναυλία θα πάρουν μέρος πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες και το εισιτήριο ανέρχεται στα 15 ευρώ, όπως έχει γίνει γνωστό.

«Εμείς οι οικογένειες θυμάτων των Τεμπών είμαστε αντίθετοι με τους όρους προσέλευσης του κοινού στη Συναυλία στο Καλλιμάρμαρο στις 11/10/24. Πιστεύουμε ότι η ευαισθητοποίηση του κόσμου στον αγώνα μας για δικαίωση δεν έχει εισιτήριο. Δεν χρειαζόμαστε την οικονομική στήριξη κανενός. Μας αρκεί η ηθική συμπαράσταση της ελληνικής κοινωνίας», αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους 26 οικογένειες θυμάτων.

Η κα Άλμα Λάτα, η οποία έχασε την 21χρονη κόρη της Κλαούντια στο δυστύχημα, έκανε δραματική έκκληση μέσα από το Live News στο Mega να μονοιάσουν οι οικογένειες των θυμάτων και συγκίνησε με την on air εξομολόγησή της.

«Πόσο θα ήθελα να σας ανακοινώσω σήμερα ότι οι δολοφόνοι της κόρης μου είναι μέσα στη φυλακή. Μόνο αυτό ήθελα και θέλω να ακούω κάθε ημέρα και κάθε στιγμή που οι δολοφόνοι της κόρης μου δεν είναι φυλακή και είναι εκεί έξω. Τα Τέμπη δεν έχουν χρώμα, το χρώμα της καρδιάς μου όπως και όλων των μανάδων είναι μαύρο. Μαρία μου (κα. Καρυστιανού) ας χαμηλώσουμε τους τόνους, ξέρω πόσο πολύ πονάς όπως εγώ. Ξέρω πως πονάει ο κ. Πλακιάς, πόσο πονάνε οι γυναίκες και οι μανούλες για τον χαμό του παιδιού τους…

Ό,τι γίνεται από εμάς και τον κ. Πλακιά είναι καλοπροαίρετο. Μαρία μου σήκωσε τα μάτια σου ψηλά, τα παιδιά μας κάνουν παρέα εκεί πάνω. Θα δεις ότι τα παιδιά είναι στεναχωρημένα αυτές τις ημέρες και κλαίνε. Δεν είναι περήφανα για τις μανούλες που τσακώνονται μεταξύ τους. Πρέπει να γίνουμε μια γροθιά για να καταφέρουμε τα πάντα. Ο δρόμος για τη δικαιοσύνη είναι πολύ μακρύς, πολύ αβάστακτος. Θέλουν να μας τρελάνουν, δεν θα τα καταφέρουν ποτέ. Εμείς θα νικήσουμε και εμείς θα τους βάλουμε φυλακή. Κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου. Κανείς δεν πρέπει να νιώθει ανασφάλεια το 2024 και να κυκλοφορεί με αυτά τα τρένα του θανάτου» ξέσπασε η μητέρα της Κλαούντια.

«Αυτό θα έπρεπε να είναι το θέμα της ημέρας και όχι να μαλώνουμε μεταξύ μας. Είμαστε μία οικογένεια, μία γροθιά. Τα οικονομικά θα τα καταφέρουμε, αλλά μόνο να μπουν φυλακή οι δολοφόνοι. Εγώ ζω στη Λάρισα και περνάω από το σπίτι του σταθμάρχη, που κάθεται βλέπει τηλεόραση και πίνει καφέ. Εγώ έχω χάσει το παιδί μου, πώς αισθάνομαι; Αυτά να μας απασχολούν. Μαρία μου, έλα να χαμηλώσουμε τους τόνους. Είμαστε μία οικογένεια και δεν θα μας χωρίσει κανείς. Έχασα την κόρη μου και θέλω τη δικαίωση. Μόνο αυτό με ενδιαφέρει».

Δείτε βίντεο:

Πηγή: tlife.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ