22.6 C
Volos
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

Ιωνάς Καρούσης: «Δεν θα πάψω πότε να σε αγαπάω» – Ραγίζει καρδιές η νέα ανάρτηση της συντρόφου του

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μεγάλη θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση της απώλειας του 26χρονου Έλληνα στο Τελ Αβίβ. Ο Ιωνάς Καρούσης σκοτώθηκε το βράδυ της Τρίτης (1/10) στην περιοχή Γιάφα, όταν δύο Παλαιστίνιοι επιτέθηκαν στον κόσμο σε στάση του μετρό με πυροβόλο όπλο και μαχαίρι.

Ο Ιωνάς Καρούσης σπούδαζε αρχιτεκτονική στο Τελ Αβίβ και πήγε να χαρτογραφήσει διάφορους σταθμούς του μετρό για μία εργασία. Κοντά στη στάση του μετρό Σντερότ – Ιερουσαλήμ έπεσε νεκρός από τα πυρά των ενόπλων που άνοιξαν πυρ, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 7 άτομα και 10 να τραυματισθούν.

Η κοπέλα του άτυχου νεαρού, που έχασε τόσο άδικα την ζωή του, μετά το story που έκανε στο Instagram, επανήλθε με μια νέα ανάρτηση η οποία ραγίζει καρδιές, γράφοντας μεταξύ άλλων: «Δεν θα πάψω πότε να σε σκέφτομαι και να σε αγαπάω».

«Ποτέ μου δεν περίμενα ότι θα έκανα μια τέτοια ανάρτηση… Σε ευχαριστώ για όλα όσα μου πρόσφερες μέσα σε αυτό τον 1 χρόνο. Είσαι ;eνας ξεχωριστός άνθρωπος, γεμάτος χαμόγελο, καλοσύνη, αγάπη προς τον πλησίον σου. Πάντα να βοηθάς τους άλλους, πάντα γλυκομίλητος και γεμάτος αγάπη για ζωή…

Σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μου και μου την φώτισες, μου έφερες την ηλιαχτίδα σου, ονειρεμένε μου, λατρεμένε μου. Δεν θα πάψω πότε να σε σκέφτομαι και να σε αγαπάω,

Με πολυ πολύ αγάπη
Η Μαργαριτούλα σου».

Δείτε την ανάρτησή της

Ποιος ήταν ο Ιωνάς Καρούσης

Ο Ιωνάς Καρούσης, κάτοικος της Ιερουσαλήμ με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, ήταν το μοναχοπαίδι του γνωστού νευρολόγου Δημήτρη Καρούση και της παιδιάτρου, Ράνιας Καρούση.

Το 2020 εισήχθη στο Azrieli School of Architecture, στο Τελ Αβίβ.

Σε ηλικία 12 ετών ξεκίνησε μαθήματα πιάνου, ενώ παρακολούθησε μαθήματα ζωγραφικής στο Ισραηλινό Εθνικό Μουσείο. Στο βιογραφικό του περιέγραφε τον εαυτό του ως κοινωνικό άτομο, που αγαπούσε τα αθλήματα και ιδιαίτερα το μπάσκετ.

Πέρασε στο πανεπιστήμιο και ως φοιτητής αρχιτεκτονικής φιλοδοξούσε να τελειώσει με τις σπουδές, να κάνει τη δική του οικογένεια και να πετύχει.

Μια από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής του, ήταν η στρατιωτική του θητεία.  Υπηρέτησε τη θητεία του στον ισραηλινό στρατό αφού έχει διπλή υπηκοότητα. Η μέρα που πήρε το απολυτήριο, τον βρήκε χαμογελαστό. Πίστευε ότι όλα ήταν έτοιμα για να εκπληρώσει μια σειρά από όνειρα, φιλοδοξίες και στόχους.

«Τέτοιο παλικάρι δεν υπήρχε. Έμενε εκεί και σπούδαζε αρχιτεκτονική, πέντε χρόνια», λέει στο Live News θείος του 26χρονου.

Η τελευταία ανάρτηση του αδικοχαμένου Ιωνά είχε γίνει στις 20 του περασμένου Σεπτέμβρη από τη Νέα Ποτίδαια Χαλκιδικής. Το μέρος που έκανε διακοπές με την παρέα του, πριν επιστρέψει στα έδρανα του πανεπιστημίου.

«Εκεί στη Γιάφα, έξω από μία στάση λεωφορείου. Βγήκανε δύο και τους γάζωσαν, τέσσερις σφαίρες στο στήθος. Στα καλά καθούμενα. Βρέθηκε σε εκείνη τη στάση», αναφέρει ο θείος του.

«Ανεξήγητα αυτά τα πράγματα. Πολύ τραγικό. Άδικο. Ένας Έλληνας ήταν εκεί, αυτόν πέτυχαν, 10.000.000 κάτοικοι έναν, τον βρήκαν», συμπληρώνει ο θείος του Ιωνά.



Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ