20.9 C
Volos
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

«Η υγεία του Δημήτρη Κόκοτα βελτιώνεται, μην λέτε πράγματα που δεν ευσταθούν», ξεσπά η σύζυγός του

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δυτική Όχθη: Δεκάδες νεκροί και τραυματίες από ισραηλινή επιδρομή σε προσφυγικό καταυλισμό

Τουλάχιστον 20 άνθρωποι σκοτώθηκαν και πολλοί τραυματίστηκαν το βράδυ...

Λάρισα: «Έφυγε» από τη ζωή η Χρυσούλα Τζήκα

Απεβίωσε σε ηλικία 90 ετών η Χρυσούλα Τζήκα. Η...

Λάρισα: «Έφυγε» από τη ζωή ο Ιωάννης Ζιώγας

Απεβίωσε σε ηλικία 78 ετών ο Ιωάννης Ζιώγας. Η...

«Ο Δημήτρης παρουσιάζει βελτίωση και κουνάει το πόδι του. Μάλιστα, εδώ και κάποιες ημέρες γίνονται και φυσιοθεραπείες», είπε η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα.

Για την πορεία της υγείας του και για τις φήμες που έχουν δημοσιευτεί σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, μίλησε σήμερα το πρωί (03.10.2024) η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα, Κατερίνα, στην εκπομπή Super Katerina.

Η σύζυγος του αγαπημένου τραγουδιστή, πέρα από τις νέες αποκαλύψεις που έκανε για την υγεία του, ξέσπασε και κατά όσων δημοσιεύουν ανακρίβειες ενώ ο Δημήτρης Κόκοτας δίνει μάχη από το νοσοκομείο.

«Ο Δημήτρης παρουσιάζει βελτίωση και κουνάει το πόδι του. Μάλιστα, εδώ και κάποιες ημέρες γίνονται και φυσιοθεραπείες. Δυστυχώς, ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, γράφεται και λέγεται ότι ο Δημήτρης ίσως αντιμετωπίζει πρόβλημα στα μάτια του, κάτι που δε μπορεί να επιβεβαιωθεί μιας και ακόμα δεν έχει συνέλθει», είπε.

«Ας μείνουμε όλοι σε όσα ισχύουν και ας μη βγάζει ο καθένας τα δικά του συμπεράσματα. Μη σας κάνει εντύπωση ότι έχουμε φτάσει τους έξι μήνες. Υπάρχουν πολλά αντίστοιχα περιστατικά που χρειάστηκαν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Μη λέτε πράγματα που δεν ευσταθούν, Είμαι μαζί με την κόρη μας δίπλα στον Δημήτρη», συνέχισε.

«Θα τα καταφέρει. Δεν απαντώ στις ανακρίβειες, γιατί είμαι επικεντρωμένη στον Δημήτρη. Σας ευχαριστώ και εσάς και όλο τον κόσμο που είστε δίπλα μας και πάνω από όλα που προσεύχεστε για τον Δημήτρη», δήλωσε η Κατερίνα.

Από την δική της πλευρά, η αδελφή του Δημήτρη Κόκοτα  αποκάλυψε πως ο τραγουδιστής νοσηλεύεται σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας και η κατάσταση της υγείας του βελτιώνεται.

«Ο Δημήτρης θέλει να πάρει το χρόνο του. Αυτά τα προβλήματα δε γίνονται από τη μια στιγμή στην άλλη. Περιμένουμε. Ανταποκρίνεται σε κάποια ερεθίσματα… Παραμένει στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

Η σύζυγός του, του βάζει καθημερινά μουσική, βοηθάει κι αυτό κάποιες φορές. Ό,τι μπορείς να κάνεις βοηθάει», είπε.

«Το παιδί ξέρει ότι ο μπαμπάς του είναι άρρωστος, κάποια στιγμή θα συνέλθει και θα τα πούνε όλα από κοντά. Θα μείνει στο νοσοκομείο όσο χρειαστεί. Η κατάστασή του είναι σταθερή και περιμένουμε μέρα με τη μέρα» είπε η αδελφή του Δημήτρη Κόκοτα.

To άρθρο «Η υγεία του Δημήτρη Κόκοτα βελτιώνεται, μην λέτε πράγματα που δεν ευσταθούν», ξεσπά η σύζυγός του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ