29 C
Volos
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

Βικτώρια Καρύδα: Επανεμφάνιση 6 χρόνια μετά τη δολοφονία του συζύγου της – «Παραλίγο να φύγω από τη ζωή»

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Βικτώρια Καρύδα μιλάει για τη δολοφονία του συζύγου της και τη νέα της ζωή στο εξωτερικό. Το μοντέλο αποκαλύπτει πως πριν από λίγο διάστημα έφτασε στα πρόθυρα του θανάτου.

Αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή «Buongiorno» του Mega έδωσε η Βικτώρια Καρύδα. Το γνωστό μοντέλο, 6 χρόνια μετά τη δολοφονία του συζύγου της, μιλά για τις στιγμές που λύγισε και τη νέα της ζωή στο εξωτερικό. «Έχω πάρα πολύ πίεση στη ζωή μου, είμαι απασχολημένη με πολλά πράγματα και δεν βρίσκω χρόνο. Ζω και στο εξωτερικό, στη Γερμανία. Δεν έχω φύγει μόνιμα ακόμα γιατί έχω κάποια πράγματα που με κρατάνε στην Ελλάδα» είπε αρχικά.

«Εδώ και 4 χρόνια έχω ανοίξει εταιρεία real estate, είναι διαφορετικό από το modeling. Με τον άντρα μου είχαμε… έχτιζε, και μου άρεσε πάρα πολύ αυτό το κομμάτι. Είναι κάποια πράγματα που είχαμε σκεφτεί να κάνουμε με τον άντρα μου και το συνέχισα και το κάνω μόνη μου».

Μοιραία η συζήτηση κάποια στιγμή, έφτασε και στη δολοφονία του συζύγου της, που άλλαξε τα πάντα: «Από αυτό που έχει συμβεί, δεν ήθελα να βγαίνω πολύ στον κόσμο, είχα καταλάβει ότι όταν είσαι μόνη σου σε κλειστό χώρο και δεν βγαίνεις και δεν έχεις παρέες και ανθρώπους δίπλα σου, τρελαίνεσαι.

Τον τελευταίο καιρό ‘λύγισα’, πριν κάποιους μήνες παραλίγο να φύγω από τη ζωή. Είναι απίστευτο πράγμα όταν παλεύεις 6 χρόνια, μετά τον θάνατο του άντρα μου, προσπαθείς να κάνεις πράγματα και να μην έχεις αυτές τις σκέψεις στο μυαλό σου και να δίνεις χαρά στα παιδιά και να κάνεις πολλά πράγματα στη ζωή σου μόνη σου, λύγισα αλλά ευτυχώς ο θεούλης ήταν δίπλα μου… όλα καλά τώρα».

Η ίδια αναφέρει ακόμα: «Πάλευα με όλο αυτό χρόνια και δεν πήγαινα ούτε στους ψυχολόγους. Πίστευα ότι είμαι δυνατή αλλά τα πράγματα μετά από σχεδόν 6 χρόνια… κατάλαβα ότι η Βικτώρια ξαφνικά σε ένα μικρό διάστημα χάνει 9 κιλά. Καταλάβαινα ότι ‘φεύγω’. Φοβόμουν πάρα πολύ, δεν μπορούσα να παλέψω μα τον εαυτό μου αλλά βρήκα τη δύναμη και πάλεψα με τον εαυτό μου να γίνω καλύτερα».

«Μου λείπει ο άντρας μου ήταν δυναμικός, σοβαρός, έξυπνος. Όλα μου λείπουν», λέει η ίδια, σημειώνοντας πως με τα απιδιά της μιλάνε για τον μπαμπά τους.

To άρθρο Βικτώρια Καρύδα: Επανεμφάνιση 6 χρόνια μετά τη δολοφονία του συζύγου της – «Παραλίγο να φύγω από τη ζωή» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ