29 C
Volos
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

Τζένη Θεωνά: «Ο γιος μου λέει ότι κι έτσι είναι πολύ καλά, αλλά και πως του αρέσουν τα αδερφάκια»

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Θέλουμε πολύ δεύτερο παιδάκι, αλλά αισθανόμαστε και πανικό” δήλωσε η Τζένη Θεωνά.

Την Τζένη Θεωνά συνάντησε η κάμερα του Happy Day και η Όλγα Λαφαζάνη και μίλησε για τον Δήμο Αναστασιάδη και τις μικρές κρίσεις που περνούν και τον γιο της, Αρίωνα.

“Είμαστε 10 χρόνια μαζί με τον Δήμο. Ίσως υπήρξε κρίση από τον πρώτο χρόνο μέχρι τον δέκατο” είπε με χιούμορ η Τζένη Θεωνά και συνέχισε: “Δεν είναι μία παγιωμένη κατάσταση, Συνέχεια υπάρχουν κρίσεις. Υπάρχει και διάρκεια, οπότε μάλλον οι κρίσεις δεν είναι αρκετά σοβαρές. Κανείς δεν θεωρεί τα πράγματα δεδομένα.

Είμαστε αυτοί οι άνθρωποι που δεν είμαστε καν παντρεμένοι” είπε η Τζένη Θεωνά. “Θέλουμε πολύ δεύτερο παιδάκι, αλλά αισθανόμαστε και πανικό.

Ο Αρίωνας (σ.σ. ο γιος τους) λέει ότι κι έτσι είναι πολύ καλά, αλλά και του αρέσουν και τα αδερφάκια. Μία ημέρα με είδε στο ασανσέρ και μου είπε ότι έχω μωρό επειδή είχα φάει σουβλάκια. Μας λέει καμία φορά: θα βάλετε σποράκι;

Έπαθα συντριβή και πρέπει να γέλασαν πολύ οι δασκάλες όταν τον άφησαν στο σχολείο. Να κλαίω με λυγμό και σπαραγμό. Καταλάβαινα εκείνη την ώρα ότι ήμουν γελοιοδέστατη, αλλά δεν μπορούσα να το φρενάρω” δήλωσε η Τζένη Θεωνά.

To άρθρο Τζένη Θεωνά: «Ο γιος μου λέει ότι κι έτσι είναι πολύ καλά, αλλά και πως του αρέσουν τα αδερφάκια» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ