28.4 C
Volos
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

Ιωάννα Τούνη: Βίντεο με την influencer ανάμεσα σε άλογα που καλπάζουν στην Καππαδοκία

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ισραήλ: «Σκότωσέ τον πρώτος» – Η στρατηγική που δεν δούλεψε ποτέ και γυρνάει μπούμερανγκ

Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου επαίρεται ότι το Ισραήλ «τακτοποίησε τους...

Χανιά: Τεράστιο κομμάτι τσιμέντου αποκολλήθηκε από μπαλκόνι – Παρά τρίχα γλίτωσε ζευγάρι τουριστών

Δεύτερο περιστατικό με αποκόλληση κομματιού τσιμέντου από μπαλκόνι σημειώθηκε...

Δύο έφηβοι οι φερόμενοι ως δράστες των εκρήξεων κοντά στην πρεσβεία του Ισραήλ στην Κοπεγχάγη

Δικαστήριο της Δανίας απήγγειλε σήμερα κατηγορίες σε βάρος δύο...

Η Ιωάννα Τούνη παραμένει στην Καππαδοκία και ορισμένα από τα βίντεο που ανεβάζει γίνονται viral. Σε ένα την βλέπουμε να περπατάει ανάμεσα σε άλογα.

Η Ιωάννα Τούνη ανέβασε βίντεο από την Καππαδοκία, που παραμένει για διακοπές με τον σύζυγο και το παιδί της, με τις αντιδράσεις για ακόμα μια φορά να είναι συνεχείς. Η influencer φαίνεται να περπατάει ανάμεσα σε άλογα που καλπάζουν, με πολλούς να την ρωτούν, αν το αποτέλεσμα προήλθε με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης. Η ίδια το αρνείται και δηλώνει ενθουσιασμένη με το τελικό αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με την Ιωάννα Τούνη, το συγκεκριμένο βίντεο είναι το καλύτερο που γύρισε στην Καππαδοκία, σε ένα ταξίδι που έχει ήδη προκαλέσει αντιδράσεις, μετά την ανάρτηση που έκανε προ ημερών, με την τουρκική σημαία. Οι διαδικτυακοί της φίλοι δεν δίστασαν τότε να την αποδοκιμάσουν στα σχόλια που δημοσίευσαν.

Τα πλάνα, ωστόσο, με την ίδια να περπατάει ανάμεσα σε άλογα που καλπάζουν προκάλεσαν μεγάλη συζήτηση για το αν είναι πραγματικά ή αποτέλεσμα χρήσης τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ).

Η ίδια έγραψε πως το αποτέλεσμα είναι πέρα για πέρα αληθινό. «Εξελίσσομαι ως γυναίκα και αυτό το αγαπώ σε μένα» έγραψε η Ιωάννα Τούνη στη λεζάντα του βίντεο, που κάνει το γύρο των social media.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni)

Για να ενισχύσει, δε, τα επιχειρήματά της, η Ιωάννα Τούνη ανήρτησε και μια κοντινή φωτογραφία από το πόδι της με κάποιον να της στέλνει μήνυμα «μην ανεβάζεις πατούσες δωρεάν».

Τον περασμένο Μάιο η Ιωάννα Τούνη ταξίδεψε στην Αμερική όπου και μοιράστηκε νέες εμπειρίες μέσα από το instagram και το Tik Tok. Ανάμεσα στις αναρτήσεις της, η γνωστή influecner ανέφερε πως βρέθηκε σε εμπορικό κέντρο με εκπτώσεις σε μεγάλα brands και δε μπόρεσε να αντισταθεί σε αγορές.

To άρθρο Ιωάννα Τούνη: Βίντεο με την influencer ανάμεσα σε άλογα που καλπάζουν στην Καππαδοκία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .



Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ