20.3 C
Volos
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Ιωνάς Καρούσης: Τον σκότωσαν στο άνθος της ζωής του, λέει ο πατέρας του 26χρονου που σκοτώθηκε στο Τελ Αβίβ

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το Ιράν δείχνει ότι μπορεί να αλλάξει το συσχετισμό δύναμης

Η πυραυλική επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ, στο φόντο...

Φάμελλος για Αυγή και Κόκκινο: Αναγκαιότητα η ύπαρξη των μέσων

Με αντιπροσωπεία εργαζομένων της Αυγής και του ραδιοσταθμού «Στο...

«Έξαλλη» on air η Ράνια Τζίμα με τον Γιάννη Πρετεντέρη: «Σε ποιον αναφέρεσαι;»

Ένα «δολοφονικό» βλέμμα έριξε η Ράνια Τζίμα στον Γιάννη...

Γάζα: Ο ισραηλινός στρατός εξόντωσε 902 οικογένειες Παλαιστινίων

Το γραφείο Τύπου της Γάζας συγκέντρωσε τα δημοτολόγια και...

Για τον γιο του, τον 26χρονο Έλληνα, Ιωνά Καρούση, που έχασε τη ζωή του στην επίθεση στο Τελ Αβίβ το βράδυ της Τρίτης (1/10), μίλησε ο πατέρας του, Δημήτρης Καρούσης, στο ΕΡΤΝews, περιγράφοντας το τραγικό περιστατικό.

Υπενθυμίζεται ότι ο 26χρονος σκοτώθηκε στην περιοχή Γιάφα, όταν δύο Παλαιστίνιοι επιτέθηκαν στον κόσμο σε στάση του τρόλεϊ με πυροβόλο όπλο και μαχαίρι, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 7 άτομα και 10 να τραυματισθούν.

Ο Ιωνάς Καρούσης σπούδαζε αρχιτεκτονική στο Τελ Αβίβ και ήταν γιος του γνωστού καθηγητή Νευρολογίας στο Πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ, Δημήτρη Καρούση. Ο πατέρας του, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη αλλά και πώς ενημερώθηκε για την ξαφνική απώλεια του γιου του.

Όπως λέει, δεν μπορούσε να μάθει νέα του, καθώς δεν είχε μπαταρία στο κινητό του και, στις 12 το βράδυ, ενημερώθηκε από τις Αρχές για τα δυσάρεστα.

Ο κ. Καρούσης έστειλε το δικό του μήνυμα για τα όσα δραματικά συμβαίνουν στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, με θύματα και αθώους ανθρώπους.

«Αυτή η τρέλα σκοτώνει και αθώους ανθρώπους»

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε, ήταν «φοιτητής στο άνθος της ζωής του, πήγε να κάνει εργασία για την αρχιτεκτονική, ήταν στον σταθμό του τρόλεϊ και τον σκότωσαν μέσα στον σταθμό στη Γιάφα, στο Τελ Αβίβ. Και στις 19:00 πήγαν οι τρομοκράτες και τον πυροβόλησαν. Δεν είχαμε επαφή γιατί δεν είχε μπαταρία στο κινητό του και ήρθαν στις 12 το βράδυ εδώ από την αστυνομία και τον στρατό να μας ειδοποιήσουν».

«Θέλω να πω ότι είναι μια τρέλα και οι μεν και οι δε, ο ένας με το κοράνι και άλλοι με την Παλαιά Διαθήκη κοιτάνε συνεχώς να σκοτώνουν ο ένας τον άλλον. Δεν θα σταματήσει ποτέ αυτό. Και αυτή η τρέλα σκοτώνει και αθώους ανθρώπους, ανθρώπους στο άνθος της ηλικίας τους, τους καλύτερους ανθρώπους», τόνισε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Καρούσης.



Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ