18.1 C
Volos
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Δήμητρα Παπαδοπούλου και Γιάννης Μπέζος γίνονται και πάλι «Απαράδεκτοι» – Το απολαυστικό σκετσάκι τους

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δήμητρα Παπαδοπούλου και Γιάννης Μπέζος, γύρισαν τα ρολόγια πίσω, κάπου στις αρχές της δεκαετίας των ‘90s, εποχή των απίθανων και διαχρονικών «Απαράδεκτων»

Το απολαυστικό ντουέτο της θρυλικής σειράς, Δήμητρα Παπαδοπούλου και Γιάννης Μπέζος, έγιναν εκ νέου «Απαράδεκτοι» με αφορμή τις εμφανίσεις της πρώτης στην «Ταράτσα του Φοίβου».

Οι δύο ηθοποιοί, αναβίωσαν τους ρόλους τους μέσα από ένα βίντεο λίγων δευτερολέπτων.

«Να σου πω κάτι, Γιάννη, να σε ρωτήσω κάτι και μην παρεξηγηθείς, γιατί είσαι και πολύ ευαίσθητος και δεν ξέρω πώς να μιλήσω… εσύ είσαι ακόμα γκέι;», ρωτάει η Δήμητρα Παπαδοπούλου τον συμπρωταγωνιστή της, με τον οποίο κάθεται στον καναπέ του σαλονιού, ενώ δίπλα τους στέκονται ο Φοίβος Δεληβοριάς και ο Θανάσης Αλευράς.

«Βέβαια! Αλλά πολύ πιο απελευθερωμένος! Καμία σχέση με πριν!», απαντά ο Γιάννης Μπέζος με το χαρακτηριστικό ύφος του θρυλικού του ρόλου και προσθέτει: «Να σε ρωτήσω όμως κι εγώ κάτι και μην παρεξηγηθείς. Εσύ είσαι ακόμα τόσο ηλίθια;».

To άρθρο Δήμητρα Παπαδοπούλου και Γιάννης Μπέζος γίνονται και πάλι «Απαράδεκτοι» – Το απολαυστικό σκετσάκι τους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ