26.2 C
Volos
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Ιουλία Καλλιμάνη: Είμαι πολύ κοντά στον Θεό, μου απαλύνει τη ψυχή

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Δεν σου κρύβω ότι έχω περάσει από διάφορες φάσεις στη ζωή μου μικρότερη και έχουν συμβεί καθημερινά πολλά μικρά θαύματα» δήλωσε η Ιουλία Καλλιμάνη.

Την Ιουλία Καλλιμάνη συνάντησε η κάμερα του Happy Day και ο δημοσιογράφος Δημήτρης Σιδηρόπουλος και μίλησε για το πόσο πολύ πιστεύει στον Θεό και την απώλεια του πατέρα της που της κόστισε.

«Είμαι πολύ κοντά στο Θεό και πιστεύω πολύ. Δεν σου κρύβω ότι έχω περάσει από διάφορες φάσεις στη ζωή μου μικρότερη και έχουν συμβεί καθημερινά πολλά μικρά θαύματα. Εγώ το λέω ότι μου απαλύνει τη ψυχή αυτό το πράγμα, ειδικά τώρα που έχω βρει τον πνευματικό μου. Γαληνεύει η ψυχούλα μου κι όλα πάνε τέλεια» δήλωσε η Ιουλία Καλλιμάνη.

«Σίγουρα μου κόστισε η απώλεια του πατέρα μου. Μία απώλεια είναι μία απώλεια και πάντα το παιδί το βιώνει πολύ έντονα και στις διαπροσωπικές και φιλικές σχέσεις. Το βρίσκεις μπροστά σου κάποια στιγμή» ανέφερε.

 

 

«Πολλές φορές όταν βρίσκεις τα σκούρα, είχα ανάγκη την πατρική φιγούρα. Να με έβλεπε ο μπαμπάς μου και να του έλεγα αυτό» συμπλήρωσε η Ιουλία Καλλιμάνη για τον πατέρα της.

To άρθρο Ιουλία Καλλιμάνη: Είμαι πολύ κοντά στον Θεό, μου απαλύνει τη ψυχή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ