17.3 C
Volos
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Αμάλ Αλαμουντίν: Αποκαλύπτει τις φάρσες που κάνει ο γιος της, στον Τζoρτζ Κλούνεϊ

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Τζορτ Κλούνεϊ και η σύζυγός του, Αμάλ Αλαμουντίν, μίλησαν για τα δίδυμα παιδιά τους και τις φάρσες που κάνουν στο σπίτι που μένουν.

Στα βραβεία Albies βρέθηκαν οι Αμάλ Αλαμουντίν και Τζόρτζ Κλούνεϊ στις 26 Σεπτεμβρίυο του 2024 και αφού η βραδιά έφτασε στο τέλος της έκαναν δηλώσεις στην κάμερα, αποκαλύπτοντας πολλές πτυχές για την προσωπική τους ζωή. Μετά τις αποκαλύψεις για το πώς θα γιορτάσουν την επέτειό τους, μίλησαν για τη ζωή με τα δίδυμα παιδιά τους, Ella και Alexander.

H δικηγόρος που μάχεται για ανθρώπινα δικαιώματα αποκάλυψε ότι ο γιος τους ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του και σκαρώνει συχνά φάρσες.

«Ο γιος μου έχει πρόσβαση σε props από τις ταινίες, όπως ψεύτικα ποντίκια ή έντομα και με τον 3d εκτυπωτή του δεν φαντάζεστε τι βρίσκω κάτω από τα έγγραφά μου ή το μαξιλάρι μου», είπε στο entertainment tonight η Αμάλ Αλαμουντίν – Κλούνεϊ.

«Όταν ο George βλέπει τη φάρσα και το πόσο επιτυχημένη ήταν λέει: “Γιε μου είμαι πολύ υπερήφανος”. Μαθαίνει από τον καλύτερο», συνέχισε με τον Τζόρτζ Κλούνεϊ να συμπληρώνει: «Ποτέ δεν ήμουν πιο υπερήφανος. Αν και τώρα τελευταία με καλεί στο τηλέφωνο μου λέει πως έχει γίνει κάτι σημαντικό και όταν ρωτάω τι συνέβη, το κλείνει».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Entertainment Tonight (@entertainmenttonight)

George και Amal Clooney παντρεύτηκαν το 2014 και απέκτησαν τα δίδυμα παιδιά τους το 2017. Ο ηθοποιός έχει δηλώσει για τη σύντροφό του: «Δεν ήξερα πόσο ατελής ήταν η ζωή μου μέχρι που γνώρισα την Amal. Και τότε όλα άλλαξαν. Και είπα: “Ω, στην πραγματικότητα, αυτό ήταν ένα τεράστιο κενό”».

Όσο για τον έγγαμο βίο και τα παιδιά τους είπε σε συνέντευξή του: «Στον γάμο, και τώρα με τα παιδιά, παραδίδεις τον εγωισμό του να κοιτάς μόνο τον εαυτό σου. Είναι ένα υπέροχο πράγμα. Η Amal και εγώ μιλάμε γι’ αυτό κάθε μέρα. Νιώθουμε τόσο τυχεροί».

To άρθρο Αμάλ Αλαμουντίν: Αποκαλύπτει τις φάρσες που κάνει ο γιος της, στον Τζoρτζ Κλούνεϊ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .



Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ