17.3 C
Volos
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Ο Άστον Κούτσερ «τρέμει» πώς θα εξελιχθεί η έρευνα για τον ράπερ Sean Diddy Combs

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο ηθοποιός Άστον Κούτσερ «τρέμει» για το πώς θα εξελιχθεί η έρευνα για τον ράπερ Sean Diddy Combs ή αλλιώς Puff Daddy.

Ο λόγος είναι ότι ο Άστον Κούτσερ φοβάται ότι ο Sean Diddy Combs, γνωστός και ως Puff Daddy «δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να πει ψέματα στις Αρχές» για να βγει από τη φυλακή, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την DailyMail, ο Diddy κρατείται στο Μητροπολιτικό Κέντρο Κράτησης στο Μπρούκλιν μετά τη σύλληψή του με κατηγορίες για σωματεμπορία και εκβιασμό. Ο ράπερ έχει αρνηθεί όλες τις κατηγορίες εναντίον του.

Καθώς ο Sean Diddy Combs περιμένει τη δίκη, μια πηγή υποστήριξε ότι ο Άστον Κούτσερ έχει μετανιώσει για τη στενή φιλία τους.

Ο σταρ του «That ’70s Show» ήταν φίλος με τον Diddy για δύο δεκαετίες και μάλιστα συμμετείχε σε κάποια από τα διαβόητα White Parties του 54χρονου.

«Ο Κούτσερ αισθάνεται ότι του λένε ψέματα, ότι τον προδίδουν, ότι τον θεωρούν δεδομένο και ότι τον χειραγωγούν», όπως υποστήριξε μια πηγή, τονίζοντας ότι ο ηθοποιός «φοβάται πώς θα εξελιχθεί αυτή η έρευνα».

Ακόμα, η ίδια πηγή ισχυρίστηκε: «Πιστεύει ότι ο Diddy δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να πει ψέματα στις Aρχές και να αναφέρει τα ονόματα κάποιων διάσημων φίλων του, αν αυτό σήμαινε ότι θα μπορούσε να βγει από τη φυλακή».

Επίσης, σύμφωνα με την πηγή, ο ράπερ θα μπορούσε «να πει τα πάντα, να κάνει τα πάντα ή να στραφεί εναντίον οποιουδήποτε».

Υπενθυμίζεται ότι ράπερ Diddy κατηγορείται για εκβιασμούς, σωματεμπορία, απάτη ή εξαναγκασμό και μεταφορά με σκοπό την πορνεία, αλλά έχει αρνηθεί τις κατηγορίες.

Ο ράπερ έχει ασκήσει έφεση, επί του παρόντος, στη δικαστική απόφαση που ορίζει ότι πρέπει να παραμείνει στη φυλακή εν αναμονή της δίκης του.

Ο πρώην πρωταγωνιστής του «Two and a Half Men» έχει εμπλακεί πρόσφατα σε διαμάχη μετά τη σύλληψη του Diddy, αφού ήρθε ξανά στην επιφάνεια η συνέντευξή του με τον Sean Evans για το «Hot Ones» το 2019.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, οι διασημότητες καλούνται να απαντήσουν σε μια σειρά δύσκολων ερωτήσεων ενώ προσπαθούν να φάνε φτερούγες κοτόπουλου με πικάντικη καυτερή σάλτσα.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου του Άστον Κούτσερ, ο ηθοποιός αρνήθηκε να δώσει οποιαδήποτε πληροφορία για τα διαβόητα πάρτι. 

Αφού του ζητήθηκε να μοιραστεί μια ιστορία από ένα από τα πάρτι του διάσημου ράπερ, ο Κούτσερ απάντησε: «Ουάου! Εντάξει, έχω πολλά που δεν μπορώ να πω». Στη συνέχεια έκανε μια παύση και τελικά είπε γελώντας:

«Ούτε αυτό μπορώ να το πω».

Έτσι, προκλήθηκαν διάφορες εικασίες σχετικά με τη συμμετοχή του Άστον Κούτσερ στα διαβόητα πάρτι, καθώς και τα λεγόμενα «freak-offs» πάρτι που βρίσκονται στο μικροσπόπιο των εισαγγελικών αρχών

To άρθρο Ο Άστον Κούτσερ «τρέμει» πώς θα εξελιχθεί η έρευνα για τον ράπερ Sean Diddy Combs δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ