24 C
Volos
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024

Και η Αναστασία Κοκκίνη στο «Ανεξάρτητο Επιμελητηριακό Κίνημα»

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με μεγάλη χαρά ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου και εκ νέου υποψήφιος Αριστοτέλης Μπασδάνης υποδέχθηκε σήμερα την Αναστασία Κοκκίνη στους κόλπους της παράταξης «Ανεξάρτητο Επιμελητηριακό Κίνημα».

Ένας νέος άνθρωπος που δραστηριοποιείται στον κλάδο του τουρισμού, με όνομα που έχει γράψει ιστορία στον χώρο, έρχεται να προσθέσει τις δυνάμεις της, αλλά και έναν αέρα ανανέωσης στον επιμελητηριακό θεσμό.

Η 32χρονη Αναστασία Κοκκίνη, κόρη του Μάνου Κοκκίνη είναι μητέρα ενός τρίχρονου κοριτσιού και παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Τσιμόγιαννη συνεχίζουν από κοινού τη λειτουργία των μεγάλων τουριστικών επιχειρήσεων στα Χάνια του Πηλίου.

Όραμά της να συνεχίσει με την ίδια επιτυχία την οικογενειακή παράδοση, αλλά και να εξελίξει την δράση της αφήνοντας το δικό της στίγμα στο πανέμορφο βουνό των Κενταύρων, το Πήλιο.

Εξάλλου η ίδια δηλώνει λάτρης του βουνού και το αποδεικνύουν αυτό και οι επιτυχίες της στον αθλητισμό. Με τίτλους όπως πανελλήνια πρωταθλήτρια στο σκι κατάβασης (κατηγορία Slalom-GiantSlalom) και2η Πανευρωπαϊκή πρωταθλήτρια στο σκι κατάβασης (κατηγορία Slalom-GiantSlalom) σε Βουλγαρία, Σερβία και Βοσνία οδηγήθηκε στο τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και αθλητισμού, με ειδικότητα την χιονοδρομία.

Ακολούθησε το μεταπτυχιακό της στην πρόληψη, παρέμβαση και αποκατάσταση τραυματισμών και αμέσως μετά ανέλαβε καθήκοντα προπονήτριας χιονοδρομίας στον ΕΟΣ Βόλου για έξι χρόνια.

Γνωρίζοντας πώς να κατακτά τις κορυφές η Αναστασία Κοκκίνη δηλώνει πανέτοιμη να κατακτήσει και αυτό τον στόχο, μπαίνοντας ενεργά στα επιμελητηριακά δρώμενα, από τον τομέα του τουρισμού.

 

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ