26.8 C
Volos
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024

Αχ. Μπέος : Πραγματοποιήσαμε έργα 19εκ. ευρώ από τα χρήματα των πολιτών

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Για έργα και για μία σειρά ζητημάτων τοποθετήθηκε ο δήμαρχος Βόλου Αχ. Μπέος στη σημερινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Όπως ανέφερε:

Η αντιπολίτευση προσπάθησε να επιχειρήσει  εντυπώσεις  για τα χρέη του δήμου Βόλου και για τις απαλλοτριώσεις και τι παρέλαβε το 2014.

 

Είναι αναρτημένα στη Διαύγεια. Στις 26 Σεπτεμβρίου 2014 οι οικονομικές υπηρεσίες του δήμου Βόλου μου προσκόμισαν 30εκ. άμεσες απαιτήσεις από προμηθευτές κι απαλλοτριώσεις. στις 8 Απριλίου 2022 επανήλθα για απαλλοτριώσεις που επί 30χρόνια είχαν δεσμεύσει τις περιουσίες των πολιτών κι οδήμος καλούνταν να πληρώσει 34εκ. ευρώ.

Ήταν ο τρόπος που διοικούσαν τότε οι Δ.Α. Και το επιβεβαιώνει ο  Σκοτινιώτης κι είπε “ναι υπάρχουν υποχρεώσεις κι οφειλές αλλά δεν είναι τόσο μεγάλες” και είχε αναφερθεί και στα δάνεια, 32 δάνεια ότι άλλοι τα είχαν πάρει και ένα η ΔΕΥΑΜΒ και η σημερινή Δ.Α. δεν έχει πάρει ούτε μισό δάνειο.

Κι έρχεται η αντιπολίτευση και επαναφέρει αυτό το θέμα για να πει ψέματα στον κόσμο αφού δεν έχει να πει κάτι σημαντικό και να συμβάλει στην εξέλιξη της πόλης κι έχει επιλέξει να κάνει προσφυγές, μηνύσεις κι ενστάσεις κι όλες τις έχεις χάσει πανηγυρικά.

 

 

Ενώπιον των ευθυνών του για τα όσα είπε στους πολίτες του Βόλου τόσο προεκλογικά, όσο και μετεκλογικά, έθεσε τον Νίκο Ππαπέτραου ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος, μετά την απόφαση του ΣτΕ, με την οποία απορρίφθηκε η προσφυγή για την εκλογιμότητα του, και τον κάλεσε να παραιτηθεί.

 

 

«Νίκο είσαι για λύπηση, παραιτήσου. Είναι αντρικό πράγμα. Κάτσε να λες ιστορίες με τον Πάνο Σκοτινιώτη» τόνισε χαρακτηριστικά σημειώνοντας ότι η μόνη μέχρι σήμερα συνεισφορά Παπαπέτρου στον Δήμο είναι μηνύσεις, αναφορές και καταγγελίες, που εν τέλει όλες απορρίπτονται

Δείτε video με τις δηλώσεις

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ