32 C
Volos
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Δήμητρα Ματσούκα: Με ενδιαφέρει πρώτη φορά στη ζωή μου τι θα φάω γιατί δεν θέλω να παχύνω

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Έχω το σύνδρομο της καλής μαθήτριας, όχι για να αποδείξω, αλλά ήταν πάντα μέσα στην ιδιοσυγκρασία μου, στα ενδιαφέροντά μου. Στην πραγματική μου ζωή δεν έχω αντιμετωπίσει τέτοια δυσπιστία” σχολίασε η Δήμητρα Ματσούκα.

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε η Δήμητρα Ματσούκα στους Weekenders και στη Δέσποινα Καμπούρη. Η γοητευτική ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την “παγίδα” που πέφτουν πολλές γυναίκες να έχουν τέλεια εξωτερική εμφάνιση λόγω συγκεκριμένων προτύπων και για τη γνωριμία της με τον σύζυγό της, Πέτρο Κόκκαλη.

«Δεν υπάρχουν ερωτήσεις που με φέρνουν σε δύσκολη θέση, αλλά ερωτήσεις που θεωρώ ανέμπνευστες και βαρετές. Υποδύομαι μία κούκλα Barbie στα σκουπίδια. Μιλάει για αυτό το κυνήγι της τελειότητας στην εμφάνιση, που καταλήγουν όλες να είναι ίδιες. Πράγματι η συγκεκριμένη Barbie έχει επηρεάσει πάρα πολλές γυναίκες παγκοσμίως κι ειδικά τηλεπαρουσιάστριες. Εγώ δεν το έχω κάνει, αλλά δεν αποκλείω ότι θα το κάνω στο μέλλον.

Ήδη με ενδιαφέρει πρώτη φορά στη ζωή μου πως θα φάω γιατί δεν θέλω να παχύνω, ενώ παλιά δεν μου συνέβαινε ό,τι κι αν έτρωγα. Έχει αλλάξει ο μεταβολισμός μου με τον χρόνο. Έχω το σύνδρομο της καλής μαθήτριας, όχι για να αποδείξω, αλλά ήταν πάντα μέσα στην ιδιοσυγκρασία μου, στα ενδιαφέροντά μου. Στην πραγματική μου ζωή δεν έχω αντιμετωπίσει τέτοια δυσπιστία» δήλωσε η Δήμητρα Ματσούκα.

«Είμαι ρεαλίστρια και θεωρώ ότι όταν βρίσκεις έναν άνθρωπο που αισθάνεσαι ότι είναι αυτό που θέλεις, τον θαυμάζεις, τον εκτιμάς, το για πάντα είναι εύκολο. Εγώ το κατάλαβα από την πρώτη στιγμή. Εγώ ήμουν πιο γρήγορη κι είχα αυτήν την πεποίθηση.

Πολύ σύντομα ένιωσα ότι ο Πέτρος είναι αυτό που ήθελα στη ζωή του» πρόσθεσε η Δήμητρα Ματσούκα, ενώ για τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών απάντησε: «Στις ευρωεκλογές δεν ήταν η διάθεσή μου να σταθώ μόνο δίπλα στον σύζυγό μου αλλά και στη σωστή πλευρά της ιστορίας. Με ανησύχησε και με απογοήτευσε (σ.σ. τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών). Είναι ανησυχητικό το φαινόμενο για τους ανθρώπους που βγήκαν στις εκλογές. Τα πράγματα δεν πηγαίνουν σε έναν δρόμο, που είναι ιδιαίτερα ευοίωνος».

To άρθρο Δήμητρα Ματσούκα: Με ενδιαφέρει πρώτη φορά στη ζωή μου τι θα φάω γιατί δεν θέλω να παχύνω δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ