19.2 C
Volos
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Ανδρέας Μικρούτσικος και Χρήστος Ζαμπούνης σε έναν απολαυστικό διάλογο με ατάκες για Μουσολίνι και στέμματα

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα για τον φύλακα που είχε κάνει «φωλιά» σε σχολικό χώρο

Κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα διέταξε η Εισαγγελία Βόλου, προκειμένου να...

Πανικός στο Νοσοκομείο Βόλου – Έφτυσε νοσηλεύτρια, επιτέθηκε σε ασθενή

Μεγάλη αναστάτωση χθες τα ξημερώματα στο Νοσοκομείο του Βόλου,...

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης νέος προπονητής του Βόλου

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης είναι ο νέος προπονητής του Βόλου,...

Επιτυχίες της τεχνικής κολύμβησης της Νίκης Βόλου

Ακόμη μια “χρυσή σελίδα” στο βιβλίο της ιστορίας του...

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος και ο Χρήστος Ζαμπούνης άρχισαν να συζητούν, με τις ατάκες τους να προκαλούν χαμόγελα στο στούντιο του Mega.

Καλεσμένος στην εκπομπή Buongiorno ήταν το πρωινό της Πέμπτης (26-09-2024) ο Χρήστος Ζαμπούνης. Ο γνωστός δημοσιογράφος και συγγραφέας κλήθηκε να μεταφέρει τις τελευταίες πληροφορίες γύρω από τον γάμο της Θεοδώρας Γλύξμπουργκ, που θα τελεστεί το ερχόμενο Σάββατο στη Μητρόπολη της Αθήνας.

Ωστόσο, ο απολαυστικός του διάλογος με τον Ανδρέα Μικρούτσικο στον αέρα του Mega ήταν αυτός που έκλεψε τελικά την παράσταση. «Καλή επιτυχία στην εκπομπή σας! Πολύ ωραίο όνομα το Buongiorno, ποιος το διάλεξε;», ρώτησε αρχικά ο Χρήστος Ζαμπούνης.

«Ο Μουσολίνι! Ποιος το διάλεξε; Τώρα κάνουμε εισαγωγή στις «καλημέρες». Χαίρομαι που το βασιλικό σου αίμα ρέει δίπλα σε ένα αστικό λαϊκό αίμα», του απάντησε με νόημα ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Αφού αναφέρθηκαν στις λεπτομέρειες γύρω από τη γαμήλια τελετή της Θεοδώρας Γλύξμπουργκ, οι δύο άντρες επιδόθηκαν σε ένα επικό πινγκ πονγκ από χιουμοριστικές και σκωπτικές ατάκες, ενώ δεν έλειψε και το… τεστ ιστορίας που έβαλε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον Χρήστο Ζαμπούνη.

«Τον έβγαλαν από βασιλιά και έγινε κάποιος από αυτούς αντιβασιλέας. Δεν έγινε δημοψήφισμα επί του πολιτεύματος», παρατήρησε ο παρουσιαστής. «Έγινε και ήταν γύρω στο 70%!», απάντησε ο Χρήστος Ζαμπούνης και πρόσθεσε με χιούμορ: «Μετεξεταστέος από την πρώτη εκπομπή; Του προτάθηκε να γίνει αντιβασιλεύς και δεν το δέχθηκε».

«Σου αρέσει ο Καβάφης, έτσι δεν είναι; Σε ένα από τα ποιήματά του κλείνει λέγοντας: τι κούφια λόγια ήσανε αυτές οι βασιλείες. Θα το βάλω ως τίτλο για σήμερα, το απέδειξε η ιστορία. Με τον Χρήστο έχουμε πάντα τέτοιους δημιουργικούς διαλόγους», σημείωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, κλείνοντας το πινγκ-πονγκ με τον γνωστό συγγραφέα.

To άρθρο Ανδρέας Μικρούτσικος και Χρήστος Ζαμπούνης σε έναν απολαυστικό διάλογο με ατάκες για Μουσολίνι και στέμματα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ