19.5 C
Volos
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Νέα Αρχή για τον Τόπο μας: «Μήπως, τελικά, οι πολλές φωτογραφίες παραπέμπουν σε εμπαιγμό, κ. Δήμαρχε;»

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΟΟΣΑ: Μειώστε δαπάνες, αυξήστε φόρους

Ο ΟΟΣΑ καλεί τις κυβερνήσεις να μειώσουν τις δαπάνες...

«Παράθυρο ευκαιρίας» στα ελληνοτουρκικά – Αδιέξοδο στο Κυπριακό

Μήνυμα για «παράθυρο ευκαιρίας» όσον αφορά την ελληνοτουρκική διαφορά...

Αύριο η διαμαρτυρία στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Β.Ε.Π.Ε.Α Θεσσαλίας απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής...

Θεσσαλονίκη: Αιματηρό επεισόδιο με μαχαιρώματα – 3 μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο

Αιματηρό επεισόδιο με μαχαιρώματα σημειώθηκε πριν τα μεσάνυχτα χθες...

Στο ζήτημα που έχει προκύψει με την διακοπή της λειτουργίας του Τρένου του Πηλίου, αναφέρονται με ανακοίνωση τους ο επικεφαλής και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης «Νέα Αρχή για τον Τόπο μας», μετά και τις πρόσφατες εξελίξεις.

Στην ανακοίνωσή τους τα μέλη της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Νοτίου Πηλίου καυτηριάζουν τον τρόπο με τον οποίο πολιτεύεται ο κ. Μιτζικός, παρά το γεγονός ότι «εκ του αποτελέσματος διαψεύδεται, με ιδιαίτερα δυσμενή αποτελέσματα για το Νότιο Πήλιο».

Πιο συγκεκριμένα:

«Για ακόμη μία φορά, εχθές, διαβάσαμε στα μέσα της πόλης μας ανακοίνωση του Δημάρχου Νοτίου Πηλίου, συνοδευόμενη -όπως πάντα- και από τις απαραίτητες φωτογραφίες, με την οποία μας ενημέρωνε για το γεγονός ότι επέβλεψε τις εργασίες συντήρησης των μηχανών του Τρένου του Πηλίου, του γνωστού σε όλους μας Μουτζούρη!

Ακόμη ένα, άνευ ουσίας, δελτίο τύπου ήρθε να προστεθεί στην έντονη επικοινωνιακή δραστηριότητα των τελευταίων, πολλών, μηνών, στην οποία έχει επιδοθεί ο κ. Δήμαρχος, προκειμένου να μας πείσει -αλήθεια, ποιος το ξέρει;- ότι εργάζεται για τα συμφέροντα του Δήμου μας και των δημοτών του, αν και, εκ του αποτελέσματος διαψεύδεται διαρκώς, με ιδιαιτέρως δυσμενή αποτελέσματα για το Νότιο Πήλιο.

Αλήθεια, η στάση αυτή του κ. Δημάρχου, που μάλλον την υιοθετεί στα δύσκολα, μας θυμίζει μια αντίστοιχη ανακοίνωση, που ο Δήμος είχε δημοσιοποιήσει πριν μερικές εβδομάδες, όπου ο κ. Μιτζικός μας ενημέρωνε ότι, μετά από δικές του ως συνήθως ενέργειες, με την “απαραίτητη” φωτογραφία με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, το Τρενάκι του Πηλίου θα συνέχιζε τα δρομολόγια του και κατά την διάρκεια του χειμώνα!

Ακόμη, μάλιστα, περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της HellenicTrain, όπως μας ενημέρωνε τότε ο κ. Δήμαρχος για την συνέχιση των δρομολογίων, αν και η μόνη ανακοίνωση της οποίας γίναμε, τελικά, κοινωνοί είναι αυτή της παύσης των δρομολογίων μέχρι νεοτέρας!

Βέβαια, όπως είναι πλέον σε όλους μας γνωστό, δεν χρειάστηκε παρά να περάσουν λίγες ημέρες και να μεσολαβήσει μία συνηθισμένη, για τον τόπο μας, βροχή, για να διαψευστεί ο κ. Μιτζικός και να ακινητοποιηθεί το Τρένο, άγνωστο ακόμη για πόσο! Γεγονός, που προκαλεί την οργή των δημοτών και των επιχειρηματιών της περιοχής, καθώς η ακινητοποίηση του Τρένου, αποκαλεί ακόμη ένα πλήγμα, από τα πολλά που έχει υποστεί ο Δήμος από τότε που η σημερινή δημοτική αρχή ανέλαβε τα ηνία του Νοτίου Πηλίου, τόσο για τον τουρισμό, όσο και για την φήμη της περιοχής μας

Ρωτούμε, λοιπόν, τον κ. Μιτζικό και τον προτρέπουμε να μας απαντήσει επί της ουσίας αυτή τη φορά και όχι με τον επικοινωνιακό τρόπο με τον οποίο πολιτεύεται το τελευταίο διάστημα.

Μπορεί να μας ενημερώσει πότε θα επαναλειτουργήσει το Τρενάκι του Πηλίου;

Η ολοκλήρωση των εργασιών συντήρησης των μηχανών, τις οποίες επιθεώρησε, σημαίνει την επανέναρξη των δρομολογίων ή μήπως τελικά άλλος είναι ο λόγος της παύσης τους;

Ισχύουν τα όσα πληροφορούμαστε ότι, μετά τις περσινές πλημμύρες απαιτούνται δομικές παρεμβάσεις στη γραμμή και όχι μπαλώματα, όπως συμβαίνει με τις περίφημες ασφαλτοστρώσεις που λαμβάνουν χώρα στην περιοχή μας;»

 

 

 

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ