19.2 C
Volos
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Έτσι επέστρεψε στο «Κοινωνία Ώρα Mega» δίπλα στην Ανθή Βούλγαρη

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα για τον φύλακα που είχε κάνει «φωλιά» σε σχολικό χώρο

Κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα διέταξε η Εισαγγελία Βόλου, προκειμένου να...

Πανικός στο Νοσοκομείο Βόλου – Έφτυσε νοσηλεύτρια, επιτέθηκε σε ασθενή

Μεγάλη αναστάτωση χθες τα ξημερώματα στο Νοσοκομείο του Βόλου,...

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης νέος προπονητής του Βόλου

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης είναι ο νέος προπονητής του Βόλου,...

Επιτυχίες της τεχνικής κολύμβησης της Νίκης Βόλου

Ακόμη μια “χρυσή σελίδα” στο βιβλίο της ιστορίας του...

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη εμφανίστηκαν μαζί στο στούντιο του Mega, μετά την ολιγοήμερη απουσία του παρουσιαστή, εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας.

Ιορδάνης Χασαπόπουλος και Ανθή Βούλγαρη καλημέρισαν μαζί τους τηλεθεατές του «Κοινωνία Ώρα Mega», με τον παρουσιαστή να επιστρέψει χαμογελαστός στο πλατό, της τελεοπτικής εκπομπής. Έδωσε συγχαρητήρια στην συμπαρουσιάστριά του, για τον τρόπο που ανταπεξήλθε όλες αυτές τις μέρες που έλειπε και την χαρακτήρισε «βουνό».

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία του και χρειάστηκε να νοσηλευτεί καθώς διαγνώστηκε με οξεία παγκρεατίτιδα την προηγούμενη εβδομάδα. Πλέον όμως, έχει ξεπεράσει το πρόβλημα γι’ αυτό και μπόρεσε να επιστρέψει στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

«Αλλιώς ήθελα να σε υποδεχτώ σήμερα αλλά, μας προλαβαίνουν οι εξελίξεις. Καλωσόρισες. Μας έλειψες πολύ… Η αλήθεια είναι ότι μπήκαμε μουδιασμένοι, χθες περιμέναμε τον Ιορδάνη πώς και πώς να έρθει.

Μας έλειψες πάρα πάρα πολύ, ο άνθρωπος είναι τρελός, του είπαν να κάτσει να ξεκουραστεί αλλά ήθελε να έρθει. Είσαι καλά;» είπε η Ανθή Βούλγαρη καλωσορίζοντας τον συνεργάτη της.

Στη συνέχεια, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος πήρε τον λόγο και ανέφερε, «Μια χαρά. Καλή σας ημέρα κυρίες και κύριοι, όπου κι αν είστε. Εδώ είμαστε…. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, μέσα από την καρδιά μου σε αυτό εδώ το βουνό (Ανθή Βούλγαρη)…

Πραγματικά ευχαριστώ. Δε μπορείτε να φανταστείτε πόση δύναμη έχει αυτός ο άνθρωπος. Τον άρρωστο τον περιποιούνται οι γιατροί, όποιος μένει εδώ είναι τεράστιο το βάρος…».

To άρθρο Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Έτσι επέστρεψε στο «Κοινωνία Ώρα Mega» δίπλα στην Ανθή Βούλγαρη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ