21.8 C
Volos
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Τόνια Σωτηροπούλου: Μου λείπει η εικόνα του Κωστή Μαραβέγια από την κριτική επιτροπή του The Voice

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε κοσμικό event βρέθηκε η Τόνια Σωτηροπούλου. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στον σύντροφό της, Κωστή  Μαραβέγια, αλλά στο «επάγγελμα» influencer.

Στις δηλώσεις της η Τόνια Σωτηροπούλου παραδέχτηκε πως της λείπει η εικόνα του Κωστή Μαραβέγια από την κριτική επιτροπή του «The Voice».

«Πρέπει να πω ότι δεν ήταν καθόλου εύκολο αυτό που καλούμουν να κάνω στο The Voice, να κόβω παιδιά που αγαπούν τόσο πολύ το τραγούδι. Ακόμα πιο στενάχωρο, όμως, ήταν που αυτά τα παιδιά, μετά τη συμμετοχή τους σε μια τέτοια εκπομπή, με τόση προβολή, δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι σημαντικό και πρέπει να προσπαθήσουν πάλι από το μηδέν», είχε εξηγήσει τότε την απόφασή του να αποχωρήσει από την κριτική επιτροπή του μουσικού διαγωνισμού ο δημοφιλής τραγουδοποιός.

Η σύντροφός του, Τόνια Σωτηροπούλου, μιλώντας στα τηλεοπτικά συνεργεία των ψυχαγωγικών εκπομπών, το βράδυ της Τρίτης (24.09.2024) αναφέρθηκε και στην ιδιότητα «influencer», λέγοντας:

«Δεν καταλαβαίνω τι είναι ο όρος influencer. Είναι αυτός που επηρεάζει κάποιον να κάνει τι; Δεν θεωρώ ότι είμαι influencer. Αν υπάρχει κάτι στο οποίο μπορώ να τοποθετηθώ σε σχέση με αυτό που εγώ πιστεύω κοινωνικά και να έχω έναν καλό αντίκτυπο, καλώς», απαντά η Τόνια Σωτηροπούλου.

«Κατά τα άλλα, για εμένα είναι ένα μέσο δουλειάς, όπου έχουμε κάποιες εμπορικές συμφωνίες, είναι ένας τρόπος να παράγουμε, να δημιουργούμε υλικό και να βγάζουμε χρήματα», επισημαίνει χαρακτηριστικά η ηθοποιός στους δημοσιογράφους.

 

«Εγώ σαν influencers ακολουθώ διάφορα accounts που, ναι, με επηρεάζουν αλλά έχουν να κάνουν με κοινωνικά πράγματα που πιστεύω περισσότερο. Δεν ξέρω, είναι ένα πολύ καινούργιο επάγγελμα. Δεν ξέρω αν μπορώ να χρεωθώ αυτόν τον τίτλο, είναι πολύ μεγάλο το βάρος», καταλήγει στις δηλώσεις της η Τόνια Σωτηροπούλου.

To άρθρο Τόνια Σωτηροπούλου: Μου λείπει η εικόνα του Κωστή Μαραβέγια από την κριτική επιτροπή του The Voice δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ