21.8 C
Volos
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Υπόθεση Μαντλίν ΜακΚαν: Ο βασικός ύποπτος ομολόγησε ότι είχε απαγάγει κοριτσάκι στο παρελθόν

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο ύποπτος για την απαγωγή της Μαντλίν ΜακΚαν, Κρίστιαν Μπρούκνερ, ομολόγησε σε έναν συγκρατούμενό του ότι πήρε ένα παιδί από ένα πορτογαλικό διαμέρισμα, σύμφωνα με όσα ακούστηκαν σήμερα από δικαστήριο της Γερμανίας.

Ο 47χρονος παιδόφιλος φέρεται να ρώτησε τον συγκρατούμενό του, Laurentiu Codin, αν ήταν «κι αυτός» στη φυλακή για αδικήματα κατά παιδιών.

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι είχε πάρει «ένα παιδί» κατά τη διάρκεια μιας διάρρηξης ενώ ζούσε στο Αλγκάρβε, όπως ειπώθηκε στο δικαστήριο.

Η γερμανική αστυνομία είχε κατονομάσει τον Μπρούκνερ ως τον βασικό ύποπτο για την απαγωγή της Βρετανίδας από το διαμέρισμα της οικογένειάς της στην Praia da Luz τον Μάιο του 2007.

Σοκάρουν οι μαρτυρίες

«Ήταν [ο Μπρούκνερ] σε μια περιοχή όπου υπάρχουν ξενοδοχεία και ζουν πλούσιοι άνθρωποι. Είπε ότι υπήρχε κάπου ένα ανοιχτό παράθυρο, μου το είπε αυτό. Έψαχνε για χρήματα.

«Είπε ότι δεν βρήκε χρήματα αλλά βρήκε ένα παιδί και πήρε το παιδί. Είπε ότι δύο ώρες αργότερα, υπήρχαν αστυνομικοί και σκυλιά παντού, οπότε στη συνέχεια έφυγε μακριά, έξω από την περιοχή.

«Λέω απλώς αυτά που μου είπε», φέρεται να είπε ο Codin στη δίκη του Brueckner για σεξουαλικά εγκλήματα.

«Με ρώτησε αν μπορείς να πάρεις DNA από τα κόκκαλα ενός παιδιού που έχει θαφτεί».

Ερωτηθείς από τον δικαστή πόσο χρόνων ήταν το θύμα του, ο Codin είπε: «Δεν θέλω να κάνω λάθος, αλλά ήταν πολύ μικρό. Εννοώ μικρό σε ηλικία. Κάθε φορά που ήμασταν μαζί μιλούσε γι’ αυτό γιατί ήταν πεπεισμένος ότι ήμουν παιδόφιλος».



Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ