20.7 C
Volos
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Corey DeAngelis: Τάσσεται σθεναρά κατά των ΛΟΑΤΚΙ+ ενώ φέρεται να πρωταγωνίστησε σε γκέι πορνό

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

O Corey DeAngelis είναι ανώτερος συνεργάτης της Αμερικανικής Ομοσπονδίας για τα Παιδιά και συχνά εμφανίζεται στο Fox News μέσα από το οποίο έχει γίνει γνωστός για τις απόψεις του κατά των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων.

Κατά τη διάρκεια των εμφανίσεών του στο Fox, έχει επίσης ταχθεί κατά της συμμετοχικότητας στα σχολεία, υποστηρίζοντας ότι «θέλουν να κάνουν πλύση εγκεφάλου στα παιδιά σας, όχι να τα εκπαιδεύσουν».

Είναι επίσης ο συγγραφέας του βιβλίου The Parent Revolution, ενός οδηγού που υποτίθεται ότι έχει ως στόχο να «διασώσει τα παιδιά σας από τους ριζοσπάστες που διοικούν τα σχολεία μας».

Η προηγούμενη καριέρα του ήταν στο γκέι πορνό;

Αλλά μια αναφορά στο Straight Up Gay Porn [μέσω του The Advocate] ισχυρίζεται ότι ο DeAngelis στο παρελθόν συμμετείχε σε ταινίες πορνό και χρησιμοποιούσε το όνομα Seth Rose ενώ εκτελούσε σόλο σεξουαλικές πράξεις στην κάμερα μαζί με άλλους άνδρες.

Οι χρήστες του X/Twitter έσπευσαν να επισημάνουν την υποκρισία, με τον ακτιβιστή Ματ Μπερνστάιν να μοιράζεται εικόνες που υποτίθεται ότι απεικονίζουν τον DeAngelis στην προηγούμενη καριέρα του, μαζί με μια λεζάντα που έγραφε: «Μόλις έμαθα ότι αυτός ο αντι-λοατκι τύπος της σχολικής μεταρρύθμισης κάνει γκέι πορνό».

Άλλοι παρατήρησαν ότι έχει παραμείνει σιωπηλός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τότε που ήρθαν στην επιφάνεια οι εν λόγω ισχυρισμοί.

Υποστηρικτής των Ρεπουμπλικάνων

Ο DeAngelis έχει χρησιμοποιήσει πολλάκις τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να μοιραστεί τις ομοφοβικές απόψεις του και την περασμένη εβδομάδα μοιράστηκε μια ανάρτηση του Ρεπουμπλικάνου βουλευτή Μάικ Τζόνσον, ο οποίος επιτέθηκε στον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν και την αντιπρόεδρο Κάμαλα Χάρις επειδή «διαδίδουν woke ιδεολογίες».

Ο Τζόνσον έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι θέλει να παρθούν αυστηρά μέτρα για τους μαθητές κάτω των 10 ετών στις ΗΠΑ που μαθαίνουν οτιδήποτε για τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα. Ο DeAngelis έκανε quote-tweet το μήνυμα, γράφοντας: «Ήρθε η ώρα να περάσει ο νόμος για την εκπαιδευτική επιλογή των παιδιών. Η σχολική επιλογή νικά τον ιό του woke mind».

Κατά τη διάρκεια των εμφανίσεών του στο Fox, έχει επίσης ταχθεί κατά της συμμετοχικότητας στα σχολεία, υποστηρίζοντας ότι «θέλουν να κάνουν πλύση εγκεφάλου στα παιδιά σας, όχι να τα εκπαιδεύσουν».

*Με πληροφορίες από: Pink News



Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ