19.5 C
Volos
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Το chatbot του Instagram θα σας μιλά με τη φωνή της Τζούντι Ντεντς

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Τζούντι Ντεντς φαίνεται πως είπε το ναι: η Meta Platforms πρόκειται να ανακοινώσει αυτή την εβδομάδα ότι εξασφάλισε συμφωνία με τη βρετανίδα ηθοποιό και άλλες διασημότητες προκειμένου να χρησιμοποιήσει τις φωνές τους στον ψηφιακό βοηθό Meta AI, αναφέρει πηγή του Reuters.

Η νέα λειτουργία θα επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν φωνή για το chatbot από μια λίστα με πέντε διάσημα ονόματα: την Ντεντς, τον ηθοποιό Τζον Σίνα, την ηθοποιό και ράπερ Awkwafina και τον κωμικό Κίγκαν-Μάικλ Κι.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή η Meta θα ανακοινώσει το λανσάρισμα της νέας λειτουργίας φωνής στο ετήσιο συνέδριο Connect που ξεκινά την Δευτέρα.

Η εταιρεία του Facebook και του Instagram αναμένεται επίσης να παρουσιάσει την πρώτη έκδοση των γυαλιών επαυξημένης πραγματικότητας και να εξετάσει το χρονοδιάγραμμα για άλλες συσκευές όπως τα έξυπνα γυαλιά Ray-Ban Meta, τα οποία έγιναν πέρυσι το πρώτο προϊόν της εταιρείας που προσφέρει ηχητική βερσιόν του Meta AI.

Οι νέες φωνές θα γίνουν διαθέσιμες αυτή την εβδομάδα στο Facebook, τo Instagram και το WhatsApp σε αγγλόφωνες χώρες, ανέφερε η πηγή του Reuters, η οποία επιβεβαιώνει προηγούμενο ρεπορτάζ του Bloomberg και των New York Times.

Την περασμένη εβδομάδα, ο διευθύνων σύμβουλος της Meta Μαρκ Ζάκερμπεργκ εμφανίστηκε σε διαφημιστικό βίντεο με τον Τζον Σένα να φορά τα γυαλιά Ray-Ban Meta.

Η OpenI έγινε τον Μάιο η πρώτη εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης που προσφέρει λειτουργία συνομιλίας για τον ψηφιακό βοηθό της. Γρήγορα όμως αναγκάστηκε να αλλάξει φωνή στο ChatGPT όταν η ηθοποιός κατηγόρησε την εταιρεία ότι έκλεψε τη φωνή της χωρίς άδεια.

O ψηφιακός βοηθός της Meta απαντά σε ερωτήσεις, γράφει κείμενα και δημιουργεί εικόνες σύμφωνα με τις οδηγίες του χρήστη.

Η εταιρεία προσφέρει επίσης τη λειτουργία AI Studio που επιτρέπει στους δημιουργούς περιεχομένου να δημιουργούν εξατομικευμένα chatbot.



Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ