26 C
Volos
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Εκδήλωση της ΠΟΕΣΥ στο Βόλο για τα 30χρονα της Ομοσπονδίας

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε εκδήλωση που έγινε την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024 στο Βόλο, στο ξενοδοχείο Park, η ΠΟΕΣΥ τίμησε τα ιδρυτικά μέλη της από την Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, καθώς και όλους όσοι συνέβαλαν από την ΕΣΗΘΣτΕΕ στην πορεία της.

Στην εκδήλωση που έγινε στο πλαίσιο της επετείου των 30 χρόνων από την ίδρυση της ΠΟΕΣΥ τιμήθηκαν οι Θανάσης Σαμαράς, Ελένη Σταμούλη και Γιώργος Τσιγκλιφύσης, ενώ τιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν στις οικογένειες των αείμνηστων δημοσιογράφων Άγγελου Ασβεστά και Θανάση Ευθυμιάδη.

Χαιρετισμούς απευθύναν ο πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ Σωτήρης Τριανταφύλλου και ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε Δημήτρης Χορταργιάς, ενώ την εκδήλωση συντόνισε ο Β Αντιπρόεδρος της ΠΟΕΣΥ Γιάννης Σιούλας.

Στην εκδήλωση συμμετείχε πλήθος κόσμου. Παρόντες ήταν επίσης ο βουλευτής του ΚΚΕ του νομού Μαγνησίας, Βασίλης Μεταξάς, ο αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης & Εξυπηρέτησης του Πολίτη και μέλος της ΕΣΗΕΘΣτΕΕ Γιάννης Αναστασίου, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δ.Σ. Βόλου Νίκος Παπαπέτρος, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας Χρήστος Βενέτης, ο αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου Γιώργος Αθανασάκης και δημοτικοί σύμβουλοι.

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ