26 C
Volos
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Στηρίζει ο Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου δράσεις εξωστρέφειας στον τουρισμό και τον πρωτογενή τομέα

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Την αμέριστη στήριξη του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου σε δράσεις εξωστρέφειας για την τόνωση του πρωτογενούς τομέα και του τουρισμού, σηματοδότησε η επίσκεψη του Δημάρχου κ. Κων. Καραγεωργίου στην πολυκλαδική έκθεση στον Βόλο.

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος επισκέφθηκε το περίπτερο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ζαγοράς, το όμορο περίπτερο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου, το περίπτερο τουριστικής προβολής των Δήμων Βόλου και Πηλίου, της Περιφέρειας Θεσσαλίας, φορέων κ.α. ενώ συνομίλησε και με άλλους εκθέτες.

«Συνεργασίες όπως η άκρως επιτυχημένη των Δήμων Βόλου, Ζαγοράς – Μουρεσίου και Νοτίου Πηλίου στην προβολή του τουριστικού προορισμού Βόλος – Πήλιο, συμμετοχές του Δήμου σε τουριστικές εκθέσεις στην Ελλάδα και διεθνώς, διαρκείς στηρίξεις σε συνεταιριστικές οργανώσεις, επαγγελματικούς φορείς και επιχειρήσεις, παράγουν αξιοσημείωτα αποτελέσματα», δήλωσε ο Δήμαρχος και συνέχισε: «Με συνέργειες, αναπτύσσουμε νέες πρωτοβουλίες εξωστρέφειας, πολλαπλασιάζουμε οφέλη και τονώνουμε την κοινωνική συνοχή και την τοπική ανάπτυξη».

 

 

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ